Solo­undervisning

Du kan altid begynde at gå til spil.

Er du lige startet i skole? Eller er du teenager og har fået lyst til at lære at spille? Eller måske har du spillet før og vil i gang med musikken igen. Eller har du spillet i flere år og er lige flyttet til Frederiksberg?

Når du går til soloundervisning, tilpasser læreren undervisningen efter dine muligheder og ønsker. Der er dog en minimumsalder, som du kan se under det enkelte instrument. Skriv gerne i kommentarfeltet, når du tilmelder dig, hvis du allerede har erfaring med musik.

Du kan gå til spil på din egen folkeskole i Den lille Musikhøjskole, eller du kan gå til 15 eller 25 minutters soloundervisning i Smallegade. For særligt interesserede har vi et begrænset antal pladser med 35 minutters soloundervisning.

Læreren kan sammensætte hold efter niveau og alder. Af pædagogiske grunde er 15 minutters soloundervisning fortrinsvis tænkt som holdbaseret undervisning med f.eks. to elever i 30 minutter. Efter et par års undervisning får du generelt mest ud af det, hvis du går til 25 minutters soloundervisning eller på hold baseret på 25 minutter pr. elev. På tilmeldingsblanketten angiver du hvilken undervisningsform, du foretrækker. Når vi planlægger den enkelte lærers skema, kan vi afgøre hvilken undervisningsform, vi kan tilbyde dig.

Herunder fortæller vi om de forskellige instrumentfamilier, og du kan finde lige præcis dit instrument.

Klaver og andre tangenter

Guitar og elbas