Solo­undervisning

Du kan altid begynde at gå til spil.

Er du lige startet i skole? Eller er du teenager og har fået lyst til at lære at spille? Har du spillet før og vil i gang med musikken igen. Eller har du spillet i flere år og er lige flyttet til Frederiksberg?

Når du går til soloundervisning, tilpasser læreren undervisningen efter dine muligheder og ønsker. Der er dog en minimumsalder, som du kan se under det enkelte instrument. Skriv gerne i kommentarfeltet på tilmeldingen, om du allerede har erfaring med at spille.

Du kan gå til spil på din egen folkeskole i Den lille Musikhøjskole eller til soloundervisning, 15 eller 25 minutter, i Smallegade. For særligt interesserede har vi et begrænset antal pladser med 35 minutters soloundervisning.

Læreren kan sammensætte hold efter niveau og alder. Af pædagogiske grunde er 15 minutters soloundervisning fortrinsvis tænkt som holdbaseret undervisning med f.eks. to elever i 30 minutter. Efter et par års undervisning får du generelt mest ud af det, hvis du går til 25 minutters soloundervisning eller på hold baseret på 25 minutter pr. elev. På tilmeldingen angiver du hvilken undervisningsform, du foretrækker. Når vi planlægger den enkelte lærers skema, kan vi afgøre hvilken undervisningsform, vi kan tilbyde dig.

Herunder fortæller vi om de forskellige instrumentfamilier. Læs mere ved at klikke på billederne.

Klaver og andre tangenter

Guitar og elbas