Slagtøj

Fra 7-8 år til 25 år
Nybegyndere til øvede

Trommersæt og slagtøj

På trommesættet bliver du undervist i alle elementerne, lige fra lilletromme og stortromme over hihat til bækkener og tammer. Andre slagtøjsinstrumenter som tamburin, congas og maracas indgår også i undervisningen.

Sammen med læreren træner du teknikken – at holde rigtigt på stikkerne, at sidde rigtigt ved trommesættet, at arme og ben foretager sig forskellige ting på forskellige tidspunkter, også kaldet “4-way co-ordination”.

I arbejder også med nodelæsning, primært rytmenoder, og du bliver præsenteret for alverdens rytmer i forskellige genrer – rock, funk, pop, jazz, latin, klassisk mm. I lytter også til musik sammen “Hvad sker der der…? -det lyder fantastisk, det vil jeg også kunne….!” – den slags ønsker opfyldes her!

Noget af det vigtigste, når man spiller trommer, er at spille sammen med andre. Snak med din lærer om hvilke muligheder for sammenspil, der er for dig på Musikhøjskolen.

Fra 7-8 år til 25 år
Nybegyndere til øvede

Xylofon og marimba

Xylofon og marimba er tasteinstrumenter, der er bygget op ligesom klaveret med “sorte og hvide tangenter”. Her spiller du med køller, og du kan ligesom på et klaver spille alle mulige forskellige melodier.

Indenfor denne type instrument findes der også vibrafon og klokkespil.

Her vil vi gå i dybden med noder – både rytmer og toner i G- og F-nøglen.

#

Tilbage til Soloundervisning

#

Tilbage til Instrument og sang

#

Tilbage til Musik