Sådan tilmelder du dig

Hvis du er nuværende elev, står på venteliste eller tidligere er blevet registreret i vores system (efter 2013)
Start med at logge ind (link øverst på hjemmesiden).
Hvis eleven er under 18 år, skal betaleren/værgen logge ind med eget brugernavn og kodeord, eller med eget NemID.
Hvis du er over 18 år, kan du selv tilmelde dig. Vær dog opmærksom på, at du så selv kommer til at stå som betaler;-)

Nye elever
På hjemmesiden finder du det hold eller instrument, du vil tilmelde dig eller dit barn til, og klikker på ‘Tilmelding’. Du kan også gå direkte til tilmeldingen i menuen i øverste højre hjørne.

Du kan tilmelde dig i løbet af hele sæsonen (bortset fra ca. tre uger inden åbning for tilmelding til ny sæson, hvor vi klargør systemet).
Hvis der ikke er ledig plads, er du automatisk på venteliste. Rigtig mange, der starter på venteliste, får tilbudt plads i løbet af sæsonen.

Ved senere start beregner vi en reduceret pris.
Der er ikke betaling ved tilmelding, først når du har modtaget mail med bekræftelse på en plads.

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Regler for udenbys elever findes under INFO.