Matilde Zeeberg

Det skal være sjovt at spille kontrabas!
Det er i hvert fald min holdning. Derfor tager jeg udgangspunkt i hver elev og gør undervisningen inspirerende og relevant for alle. Jeg vil give eleverne færdigheder, som gør dem i stand til at spille præcis sådan, som de synes, det skal lyde. Og så er det vigtigt for mig, at eleverne lærer at lytte og spille sammen med andre – for mig selv er det der den allerstørste glæde ved musikken ligger.
Jeg har selv gået på Hørsholm Musikskole, hvor jeg startede på klaver som 6-årig og som 12-årig også begyndte at spille kontrabas.

Udover mit arbejde på Helsingør Musikskole arbejder jeg freelance som kontrabassist og har spillet med de fleste professionelle orkestre i Danmark og Norge, herunder Det Norske Kammerorkester, Oslo Filharmonien og DR Symfoni Orkestret.

Jeg tog i henholdsvis 2018 og 2019 mastereksamen i klassisk kontrabas fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Norges Musikkhøgskole med Joel Gonzalez, Michal Stadnicki og Dan Styffe som lærere.

Jeg spiller på en fin, lille kontrabas som jeg i 2017 fik specialbygget af den italienske violinbygger Cristiano Scipioni.

Send en mail

Matilde Zeeberg