Matilde Zeeberg

Det skal være sjovt at spille kontrabas. Det er i hvert fald min holdning. Derfor bestræber jeg mig på med udgangspunkt i hver enkelt elev at gøre undervisningen inspirerende og relevant for alle. Og så er det vigtigt for mig at eleverne lærer at lytte og at spille sammen med andre – for mig selv er det der, den største glæde ved musikken ligger.
Jeg har selv gået på Hørsholm Musikskole, hvor jeg startede på klaver som 6-årig og som 12-årig også begyndte at spille kontrabas.

Matilde er en aktiv orkester- og kammermusiker. Hun har spillet med de fleste professionelle orkestre i Danmark og Norge, herunder DR Symfoniorkestret og Oslo Filharmonien, og som solobassist med Det Norske Kammerorkester og Jönkjöping Sinfonietta. Hun har også spillet musical på Folketeatret i Oslo og kammeropera på Den Fynske Opera. I sæsonen 2017/2018 var hun praktikant i Bergen Filharmoniske Orkester.

Som underviser har Matilde sin erfaring fra bl.a. Trondheim Sommermusikkskole og Norsk Kontrabassklubb. Desuden har hun haft pædagogik som en del af sin konservatorieuddannelse.

Matilde har en bachelor og en master i klassisk kontrabas fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium samt  en master fra Norges Musikkhøgskole. Hun færdiggjorde sine studier på de to skoler i henholdsvis 2018 og 2019.

Send en mail

Matilde Zeeberg