Maria Lundbak

Varmt velkommen ind i oboklubben, hvor vi lærer en masse og har det sjovt!

Oboen har en meget smuk og genkendelig klang. Den er et eksotisk instrumentvalg, og det kræver lidt mod at vælge et instrument, som ikke er så velkendt. Oboen er et blæserinstrument med et lille mundstykke, som vi kalder for et “rør”. Røret er lavet af en slags bambus, og når vi puster i røret kan vi lave sjove lyde.

Mit navn er Maria, og jeg er uddannet oboist på konservatoriet i Malmö samt København. På nuværende tidspunkt studerer jeg på solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium i Odense.

Jeg elsker at undervise! Jeg mener, det er vigtigt at møde eleverne i øjenhøjde og hjælpe dem til bedst muligt at udvikle sig. Det er vigtigt for mig, at eleven kommer ind i et trygt læringsrum, hvor der er plads til både seriøsitet og leg. Jeg mener desuden, at fællesskabet om musikken er en vigtig faktor og vil derfor altid opfordre til sammenspil udover soloundervisningen.

Udover at være engageret og motiveret for undervisningsfaget, er jeg også meget aktiv som udøvende oboist. Jeg har assisteret i mange danske og svenske orkestre og spiller både kammermusik- og solokoncerter. Senest deltog jeg i P2s Kammermusikkonkurrence med mit ensemble: Blæserkvintetten Nordvind.

Send en mail

Oboundervisning Maria Lundbak