STILLINGSOPSLAG

Vi søger en eller flere musiklærere til et vikariat januar til maj/juni 2020.
Hent opslaget her (pdf): Vikariat klaver- og forskolelærer

Kommende arrangementer

• man
    mar

Filmgalla med Frederiksberg Filmværksted - AFLYST

11:30Falkoner Biografen, Sylows Allé 15

Frederiksberg Filmværksted afslutter sæsonen med to samlede visninger af holdenes resultater i Falkoner Biografen. Der er rød løber og gallastemning!

• tirs
    mar

Stevie Wonder Koncert med Bersærk - AFLYST

20:00Koncertkirken, Blågårds Plads

Orkestret Bersærk spiller en hyldestkoncert for Stevie Wonder, der fylder 70 i år. Musikken er udelukkende fra albummet In The Key Of Life fra 1976, og solist er Martin Rønnenkamp Holst.

• fre

Den lille Musikhøjskole på Duevej

15:00Metronomen

Her samles eleverne fra Skolen på Duevej til en hyggelig eftermiddag og aften, hvor de spiller og synger sammen. Instrumenterne er fløjte, blokfløjte, obo og klaver.

• tirs
    ons

Rytmisk festival

19:00Bartof Station

Vores rytmiske bands er gået i samarbejde med Bartof Station og giver her en festival over to aftener, der blæser taget af! Kom og nyd en kølig øl eller sodavand - og ikke mindst en hel masse god musik.

• tors
    maj

Sangaften med fremtidens stjerner på MGK

19:00

Når man skal ha’ gang i en karriere som klassisk sanger, så er vores MGK et godt sted. Her har eleverne samlet deres eget program, og her kan der virkelig kan ventes smukke sangoplevelser.

• tors

Klarinet i lange baner

20:00Smallegade 12, skolens store sal

En gave for den, der ikke kan få nok af klarinettens smukke syngende klang! Musikhøjskolens klarinetklasse holder hvert år denne koncert med solister og ensembler af klarinetter i alle størrelser og aldre. God fornøjelse!

• lør
    jun

Musikhøjskolens Sommerfest

13-16Smallegade 12, skolens store sal

Med et festfyrværkeri af koncerter fejrer vi sommerens komme! Huset i baggården i Smallegade 12 dirrer af musik hele eftermiddagen, og alle er velkomne til at nyde de mange glade og dygtige elever, der spiller og synger, så det er en lyst!

• søn
    jun

Festkoncert

15:00

Det er vigtigt at pleje sit talent som klassisk sanger - og det sker rigtig godt på vores MGK. Tre sangtalenter i fuldt flor afslutter deres tre år på kurset med denne festkoncert - her kan du opdage de nye stjerner på fremtidens operahimmel!