STILLINGSOPSLAG

Vi søger en rytmisk baslærer med start 1. september 2020.
Hent opslaget her (pdf): KLIK HER

Kommende arrangementer

• fre

Sangaften med fremtidens stjerner på MGK

20:00Smallegade 12, skolens store sal 301

Når man skal have gang i en karriere som klassisk sanger, så er MGK på Musikhøjskolen et godt sted. Til denne aften har de unge sangere forberedt sig på en særlig workshop, så der kan ventes smukke sangoplevelser. Klik her for gratis billet på billetto.

• lør

Sangaften med fremtidens sangstjerner på MGK

16:00Frederiksberg Slot, Riddersalen

I samarbejde med Hærens Officersskole præsenterer MGK på Musikhøjskolen nye, unge klassiske sangstjerner. Musikhøjskolen er det rette sted, når man skal ha’ gang i dén karriere. Der venter en række smukke sangoplevelser. Klik her for gratis billet på billetto.

• man

Sangaften med fremtidens sangstjerner på MGK

20:00Sankt Jakobs Kirke, Østerbrogade 59, 2100 København Ø

Når man skal ha' gang i en karriere som klassisk sanger, så er MGK på Musikhøjskolen et godt sted. Til denne aften har de unge sangere forberedt sig på en særlig workshop, så der kan ventes smukke sangoplevelser. Klik her for gratis billet på billetto.

• fre

Klassisk julekoncert

17:00Frederiksberg Kirke

Musikhøjskolen er tilbage med julekoncerten! Som vanligt er det alle tre strygeorkestre, blæserensemblet og vores accordeonklasse, der står for musikken.

• søn

Kakaokoncert - nu blot med musik!

15:00Lindevang Kirke

For sjette år i træk spiller Musikhøjskolen denne kakaokoncert - og med de herskende restriktioner må vi undvære den varme kakao, som ellers er fast tradition! Det bliver musik med strygere og kammermusik, blandt af fra vores Særligt Intensivt Forløb. Klik her for gratis billet på billetto.

• tirs

Den helt store korkoncert - del 1

18:00Solbjerg Kirke

Musikhøjskolens tre kor har i år fordelt sig på tre koncerter. Denne aften er det vores Børnekor, der synger julen ind.

• ons

Stevie Wonder koncert med Musikhøjskolens bands - no. 1

18:00KU.BE, Dirch Passers Allé 4

Livsmod, kærlighed og musikglæde stråler ud af Stevie Wonders musik. Musikhøjskolen fejrer årets 70 års fødselar med to koncerter samme dag i KU.BE. Dette er koncert nummer 1 med de tre grupper White Shirts, Cool Hippies og Teamsters - den anden koncert er kl. 19.30.

• ons

Stevie Wonder koncert med Musikhøjskolens bands - no. 2

19:30KU.BE, Dirch Passers Allé 4

Livsmod, kærlighed og musikglæde stråler ud af Stevie Wonders musik. Musikhøjskolen fejrer årets 70 års fødselar med to koncerter samme dag i KU.BE. Dette er koncert nummer 1 med skolens Big Band samt de to grupper Queen C og
    Undecided.- den anden koncert er kl. 18.00.

Blandede Julegodter kl. 15.00

15:00Smallegade 12, skolens store sal 301

En hyggelig aften med de klassiske træblæsere og guitarer fra Musikhøjskolen. Smægtende melodier og juletoner med soloer og små grupper af guitar, tværfløjte, fagot og obo. Klik her for gratis billet på billetto.

Blandede Julegodter kl. 16.30

16:30Smallegade 12, skolens store sal 301

• tirs

Den helt store korkoncert - del 2

19:00Solbjerg Kirke

Musikhøjskolens tre kor har i år fordelt sig på tre koncerter. Denne aften er det vores Teenagekor, der synger julen ind.

• tors

Bersærks Juleshow

19:00KU.BE, Dirch Passers Allé 4

Orkestret Bersærk præsenterer deres helt eget juleshow med spændende solister og rigtig julemusik. Bersærk er et dedikeret underholdningsorkester og Musikhøjskolens største orkester. De står selv for denne koncert.

• tors

Sangaften med fremtidens stjerner på MGK

20:00Smallegade 12, skolens store sal

Når man skal ha’ gang i en karriere som klassisk sanger, så er MGK på Musikhøjskolen et godt sted. Her har eleverne samlet deres eget program, og her kan der virkelig kan ventes smukke sangoplevelser.