STILLINGSOPSLAG

Vi søger en eller flere musiklærere til et vikariat januar til maj/juni 2020.
Hent opslaget her (pdf): Vikariat klaver- og forskolelærer

Kommende arrangementer

 • man
  30
  mar
  2020

  Filmgalla med Frederiksberg Filmværksted - AFLYST

  11:30Falkoner Biografen, Sylows Allé 15

  Frederiksberg Filmværksted afslutter sæsonen med to samlede visninger af holdenes resultater i Falkoner Biografen. Der er rød løber og gallastemning!

  Vis info
 • tirs
  31
  mar
  2020

  Stevie Wonder Koncert med Bersærk - AFLYST

  20:00Koncertkirken, Blågårds Plads

  Orkestret Bersærk spiller en hyldestkoncert for Stevie Wonder, der fylder 70 i år. Musikken er udelukkende fra albummet In The Key Of Life fra 1976, og solist er Martin Rønnenkamp Holst.

  Vis info
 • fre
  24
  apr
  2020

  Den lille Musikhøjskole på Duevej

  15:00Metronomen

  Her samles eleverne fra Skolen på Duevej til en hyggelig eftermiddag og aften, hvor de spiller og synger sammen. Instrumenterne er fløjte, blokfløjte, obo og klaver.

  Vis info
 • tirs
  05
  maj
  2020
  ons
  06
  maj
  2020

  Rytmisk festival

  19:00Bartof Station

  Vores rytmiske bands er gået i samarbejde med Bartof Station og giver her en festival over to aftener, der blæser taget af! Kom og nyd en kølig øl eller sodavand - og ikke mindst en hel masse god musik.

  Vis info
 • tors
  07
  maj
  2020

  Sangaften med fremtidens stjerner på MGK

  19:00

  Når man skal ha’ gang i en karriere som klassisk sanger, så er vores MGK et godt sted. Her har eleverne samlet deres eget program, og her kan der virkelig kan ventes smukke sangoplevelser.

  Vis info
 • tors
  14
  maj
  2020

  Klarinet i lange baner

  20:00Smallegade 12, skolens store sal

  En gave for den, der ikke kan få nok af klarinettens smukke syngende klang! Musikhøjskolens klarinetklasse holder hvert år denne koncert med solister og ensembler af klarinetter i alle størrelser og aldre. God fornøjelse!

  Vis info
 • lør
  13
  jun
  2020

  Musikhøjskolens Sommerfest

  13-16Smallegade 12, skolens store sal

  Med et festfyrværkeri af koncerter fejrer vi sommerens komme! Huset i baggården i Smallegade 12 dirrer af musik hele eftermiddagen, og alle er velkomne til at nyde de mange glade og dygtige elever, der spiller og synger, så det er en lyst!

  Vis info
 • søn
  14
  jun
  2020

  Festkoncert

  15:00

  Det er vigtigt at pleje sit talent som klassisk sanger - og det sker rigtig godt på vores MGK. Tre sangtalenter i fuldt flor afslutter deres tre år på kurset med denne festkoncert - her kan du opdage de nye stjerner på fremtidens operahimmel!

  Vis info