STILLINGSOPSLAG

Vi søger en eller flere musiklærere til et vikariat januar til maj/juni 2020.
Hent opslaget her (pdf): Vikariat klaver- og forskolelærer

Kommende arrangementer

 • tirs
  03
  mar
  2020

  Kulturaften

  17-19Frederiksberg Hovedbibliotek

  Vi åbner kulturaftenen med fanfarer i forhallen, og så går det løs! Billedskolen har fernisering, trompeterne spiller i bibliotekssalen, og alle tre kor - Spirekoret, Børnekoret og Teenagekoret - synger på platformen i den underjordiske tilbygning. Til sidst spiller Wonderkids samme sted.

  Vis info
 • tors
  05
  mar
  2020

  Guitarkoncert

  19:00Smallegade 12, skolens store sal

  Guitarklassen hos Merete Ziegler spiller alene og i grupper den musik, de har øvet på i vinterens løb.

  Vis info
 • lør
  07
  mar
  2020

  Orkesterfestival med Bersærk - Stevie Wonder tema!

  14:00DR Koncerthuset

  Orkestret Bersærk spiller som en del af den store årlige Orkesterfestival. Temaet er Stevie Wonder, som fylder 70 i år. Musikken er udelukkende numre fra albummet In The Key Of Life.

  Vis info
 • lør
  07
  mar
  2020

  Eventyret om Gandalarum - aktivitet for hold på 1. klassetrin

  9.00-16.30Smallegade 12, skolens store sal

  Vores hold på folkeskolerne besøger "hovedsædet" i Smallegade 12 og har en spændende dag med musik og optræden.

  Vis info
 • fre
  13
  mar
  2020

  Den lille Kulturnat

  16-20Frederiksberg Hovedbibliotek

  Sammen med mange andre kultursteder laver vi Den lille Kulturnat på biblioteket. Det er for børn i alderen 2-12 år. Kom og vær med!

  Vis info
 • tirs
  24
  mar
  2020

  Koncertserien 24 – koncerter med unge talenter

  19:00Metronomen, Godthåbsvej 33

  Dygtige musikskoleelever udvalgt på Musikhøjskolen på Frederiksberg i samarbejde med de andre musikskoler i Center Kvintus - København, Rødovre, Dragør og Tårnby. Læs mere om hele Koncertserien 24!

  Koncertserien 24 er syv koncerter i sæson 2019-20 med nogle af de dygtigste musikskoleelever i hovedstadsområdet. Det er både rytmiske og klassiske koncerter – bundet sammen af musikglæde og spilleglæde – og af det faktum, at koncerterne alle ligger på datoen d. 24. i hver måned fra oktober til maj. Dog har vi sprunget juleaften over!

  Koncertserien 24 kører nu på sjette sæson, og bag serien står Musikhøjskolen, der har SIF (Særligt Intensivt Forløb) og RIF (Rytmisk Intensivt Forløb) for elever på skolen, der bruger ekstra tid på deres musik.

  Vis info
 • fre
  27
  mar
  2020

  Fyraftenskoncert med klaver og strygere

  17:00Skt. Markus Kirke

  Det er elever, der spiller på klaver og violin, der leverer musikken, og Rune Lundsgaard og Wenke Möbus fortæller lidt om musikken undervejs.

  Vis info
 • fre
  27
  mar
  2020

  Sangaften med fremtidens stjerner på MGK

  20:00Smallegade 12, skolens store sal

  Når man skal ha’ gang i en karriere som klassisk sanger, så er MGK på Musikhøjskolen et godt sted. Til denne aften har de unge sangere forberedt sig på en særlig workshop, så der kan ventes smukke sangoplevelser.

  Vis info
 • lør
  28
  mar
  2020

  Ensemblesang med fremtidens sangstjerner

  16:00Frederiksberg Slot, Riddersalen

  I samarbejde med Hærens Officersskole præsenterer MGK på Musikhøjskolen nye, unge klassiske sangstjerner. Musikhøjskolen er det rette sted, når man skal ha' gang i dén karriere. Der venter en række smukke sangoplevelser i den smukke Riddersal.

  Vis info
 • man
  30
  mar
  2020

  Filmgalla med Frederiksberg Filmværksted

  11:30Falkoner Biografen, Sylows Allé 15

  Frederiksberg Filmværksted afslutter sæsonen med to samlede visninger af holdenes resultater i Falkoner Biografen. Der er rød løber og gallastemning!

  Vis info
 • tirs
  31
  mar
  2020

  Stevie Wonder Koncert med Bersærk

  20:00Koncertkirken, Blågårds Plads

  Orkestret Bersærk spiller en hyldestkoncert for Stevie Wonder, der fylder 70 i år. Musikken er udelukkende fra albummet In The Key Of Life fra 1976, og solist er Martin Rønnenkamp Holst.

  Vis info
 • fre
  24
  apr
  2020

  Den lille Musikhøjskole på Duevej

  15:00Metronomen

  Her samles eleverne fra Skolen på Duevej til en hyggelig eftermiddag og aften, hvor de spiller og synger sammen. Instrumenterne er fløjte, blokfløjte, obo og klaver.

  Vis info
 • tirs
  05
  maj
  2020
  ons
  06
  maj
  2020

  Rytmisk festival

  19:00Bartof Station

  Vores rytmiske bands er gået i samarbejde med Bartof Station og giver her en festival over to aftener, der blæser taget af! Kom og nyd en kølig øl eller sodavand - og ikke mindst en hel masse god musik.

  Vis info
 • tors
  07
  maj
  2020

  Sangaften med fremtidens stjerner på MGK

  19:00

  Når man skal ha’ gang i en karriere som klassisk sanger, så er vores MGK et godt sted. Her har eleverne samlet deres eget program, og her kan der virkelig kan ventes smukke sangoplevelser.

  Vis info
 • tors
  14
  maj
  2020

  Klarinet i lange baner

  20:00Smallegade 12, skolens store sal

  En gave for den, der ikke kan få nok af klarinettens smukke syngende klang! Musikhøjskolens klarinetklasse holder hvert år denne koncert med solister og ensembler af klarinetter i alle størrelser og aldre. God fornøjelse!

  Vis info
 • lør
  13
  jun
  2020

  Musikhøjskolens Sommerfest

  13-16Smallegade 12, skolens store sal

  Med et festfyrværkeri af koncerter fejrer vi sommerens komme! Huset i baggården i Smallegade 12 dirrer af musik hele eftermiddagen, og alle er velkomne til at nyde de mange glade og dygtige elever, der spiller og synger, så det er en lyst!

  Vis info
 • søn
  14
  jun
  2020

  Festkoncert

  15:00

  Det er vigtigt at pleje sit talent som klassisk sanger - og det sker rigtig godt på vores MGK. Tre sangtalenter i fuldt flor afslutter deres tre år på kurset med denne festkoncert - her kan du opdage de nye stjerner på fremtidens operahimmel!

  Vis info