Tilmeldingsfrister sæson 2019/20:
Musik og Dans & Performance: 24. maj 2019 *
Billedskolen og Filmværkstedet: 31. august 2019 *

* Du kan også tilmelde dig efter fristen. På hjemmesiden under INFO kan du se, hvordan pladserne bliver fordelt. Hvis der ikke er ledig plads, kommer du automatisk på venteliste. Rigtig mange, der starter på venteliste, får tilbudt plads i løbet af sæsonen. Man betaler først fra den dato, man starter.

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Reglerne for udenbys elever findes under INFO.

Vi vil gerne åbne døren for dig til musikkens verden.

Musikken kan være et enestående fællesskab for dig, hvor dit og kammeraternes bidrag bliver til et nyt udtryk, som I kun kan lave sammen. Det gælder lige fra de første hold i Musik og Bevægelse til de store events med kor og orkestre. Som tiden går, bliver de fællesskaber stadig stærkere, og musikken vokser i dig. På den måde kan musikken følge dig hele livet.

Du har meget at vælge i mellem, når du vil gå til musik på Musikhøjskolen. Vores dygtige lærere er både aktive musikere og erfarne musikpædagoger. Det er en god ide at læse lærernes egne præsentationer her på sitet.

Når du går til musik, vil du opdage, at du kan give dig hen til nye sider af livet, som er usynlige og uhåndgribelige, men som du kan mærke helt tydeligt på din egen krop.

Du skal selvfølgelig bruge tid på at øve dig og gøre dig umage, men så kan du også opleve magiske øjeblikke, hvor puls, krop, klang og rytme smelter sammen, så du helt glemmer tid og sted.

Kommende arrangementer

• tirs

Center Kvintus Kammerkoncert

19:00Christianskirken, Strandgade 1, 1401 København K
  • ons

Elevkoncert med Caspar Hesselagers elever

19:00Musikhøjskolen, Smallegade 12

Vi vil gerne åbne døren for dig til musikkens verden.

Tilmeldingsfrister sæson 2019/20:
Musik og Dans & Performance: 24. maj 2019 *
Billedskolen og Filmværkstedet: 31. august 2019 *

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Reglerne for udenbys elever findes under INFO.

Kommende arrangementer

• tirs

Center Kvintus Kammerkoncert

19:00Christianskirken, Strandgade 1, 1401 København K
  • ons

Elevkoncert med Caspar Hesselagers elever

19:00Musikhøjskolen, Smallegade 12

Musik og bevægelse 0-5 år

Du går til musik sammen med en voksen, f.eks. din far eller mor, på et hold, der passer til din alder, og børn og voksne deltager i undervisningen på lige fod.

Musik og Bevægelse er et vigtigt fag på Musikhøjskolen, og vi har en lang faglig tradition på området. Vi byder velkommen til ugens bedste time i et stort, lyst, hyggeligt lokale med masser af bolde, rasleæg, trommer og andre instrumenter.

Du kan vælge mellem mange forskellige hold fra de yngste babyer og indtil, at du starter i skole. Også vuggestuer og børnehaver kommer til undervisning på Musikhøjskolen.

Instrument og sang

Du kan gå til spil på Musikhøjskolen på flere måder, som du kan finde her.

At lære at spille et instrument giver rigtig gode muligheder for at opleve musikken sammen med andre, for musik skal nemlig høres og udøves i fællesskab.

For at du får det fulde udbytte af undervisningen, er det vigtigt, at du deltager mest muligt i skolens aktiviteter, og at du kommer godt forberedt til timerne.

Musik på Frederiksbergs kommunale skoler

Du kan gå til musik på din egen skole.

Alle 0. klasserne på kommunens folkeskoler får undervisning af vores lærere. Når du går i 1. og 2. klasse, kan du tilmelde dig musik på din skole.

På 3.-5. klassetrin kan du gå til undervisning i instrument og sammenspil.

Kor

Du kan være med i et kormiljø på et højt niveau i vores kor. Alle kor øver tirsdag eftermiddag, så vi kan lave projekter på tværs.

Vi har et godt sammentømret korlederteam, der vil guide eleverne igennem en syngende eftermiddag.

Hvis du går til sang eller spil hos os, skal du ikke betale for at synge med i et af korene.

Alle kor optræder ved flere koncerter i løbet af sæsonen.

Orkestre og bands

Du kan være med i flere forskellige orkestre og sammenspilsgrupper på Musikhøjskolen.

Der er både små og store grupper, og vi kommer hele kompasset rundt fra swingende jazz til den store klassiske musik.

Hvis du går til sang eller spil hos os, skal du ikke betale for at spille i orkestre og bands. I de enkelte ensembler sker optagelse efter aftale med din instrumentallærer og band-/orkesterlederen.