Musikhøjskolen har sommerferielukket. Kontoret åbner 3. august.
Sæsonen starter mandag 31. august.

STILLINGSOPSLAG

Vi søger en rytmisk baslærer med start 1. september 2020.
Hent opslaget her (pdf): KLIK HER

Vi vil gerne åbne døren for dig til musikkens verden.

Musikken kan være et enestående fællesskab for dig, hvor dit og kammeraternes bidrag bliver til et nyt udtryk, som I kun kan lave sammen. Det gælder lige fra de første hold i Musik og Bevægelse til de store events med kor og orkestre. Som tiden går, bliver de fællesskaber stadig stærkere, og musikken vokser i dig. På den måde kan musikken følge dig hele livet.

Du har meget at vælge i mellem, når du vil gå til musik på Musikhøjskolen. Vores dygtige lærere er både aktive musikere og erfarne musikpædagoger. Det er en god ide at læse lærernes egne præsentationer her på sitet.

Når du går til musik, vil du opdage, at du kan give dig hen til nye sider af livet, som er usynlige og uhåndgribelige, men som du kan mærke helt tydeligt på din egen krop.

Du skal selvfølgelig bruge tid på at øve dig og gøre dig umage, men så kan du også opleve magiske øjeblikke, hvor puls, krop, klang og rytme smelter sammen, så du helt glemmer tid og sted.

STILLINGSOPSLAG

Vi søger en rytmisk baslærer med start 1. september 2020.
Hent opslaget her (pdf): KLIK HER

TILMELDING SÆSON 2020/21

Sådan tilmelder du dig
Nuværende elever og elever på venteliste/orlov: Start med at logge ind. Det er kun betaleren/værgen, der kan tilmelde eleven. Dette er pga. GDPR-reglerne.
Betaleren logger ind i Speedadmin med eget brugernavn og kodeord, eller med eget NemID.
Elever over 18 år kan dog vælge selv at tilmelde sig og dermed selv stå som betaler.
Nye elever: På hjemmesiden finder du det hold eller instrument, du gerne vil gå til, og klikker på 'Tilmelding'. Du kan også gå direkte til tilmeldingen i menuen i øverste højre hjørne.

Tilmeldingsfrister sæson 2020/21:
Musik og Dans & Performance: fristen var 22. juni 2020 - men du kan stadig tilmelde dig.*
Billedskolen og Filmværkstedet: 28. august 2020.

*)Du kan også tilmelde dig efter fristen - se under INFO, hvordan pladserne fordeles. Hvis der ikke er ledig plads, er du automatisk på venteliste. Rigtig mange, der starter på venteliste, får tilbudt plads i løbet af sæsonen. Ved senere start beregner vi en reduceret pris.

Svar og betaling:
►Musik
og Dans & Performance: mail er sendt 3. juli til alle tilmeldte. Hvis du tilmelder dig efter 3/7, får du svar efter ferien.
►Billedskolen og Filmværkstedet: senest 3. september sender vi mail om endelig optagelse og betaling, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt hold - om optagelse og betaling eller venteliste.

Tilmeldingsfrister sæson 2020/21:
Musik og Dans & Performance: 22. juni 2020
Billedskolen og Filmværkstedet: 28. august 2020

Svar og betaling:
►Musik
og Dans & Performance: senest 3. juli sender vi mail om endelig optagelse og betaling, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt fag/hold - om optagelse og betaling eller venteliste.

Reglerne for udenbys elever findes under INFO.

Du kan tilmelde dig i løbet af hele sæsonen.
Hvis der ikke er ledig plads, kommer du automatisk på venteliste - rigtig mange på venteliste, får tilbudt plads i løbet af sæsonen. Vi beregner en reduceret pris, hvis du får plads efter sæsonstart.
Klik her og se listen over ledige pladser denne sæson 2019/20.

Reglerne for udenbys elever findes under INFO.

Næste sæson 2020/21: program og tilmelding er klar på hjemmesiden fra fredag 24. april kl. 12.
Tilmeldingsfrist for musik- og dansehold er 18. maj, og for Billedskolen og Filmværkstedet 28. august.

Musik 0-5 år

Du går til musik sammen med en voksen, f.eks. din far eller mor, på et hold, der passer til din alder, og børn og voksne deltager i undervisningen på lige fod.

Musik og Bevægelse er et vigtigt fag på Musikhøjskolen, og vi har en lang faglig tradition på området. Vi byder velkommen til ugens bedste time i et stort, lyst, hyggeligt lokale med masser af bolde, rasleæg, trommer og andre instrumenter.

Du kan vælge mellem mange forskellige hold fra de yngste babyer og indtil, at du starter i skole. Også vuggestuer og børnehaver kommer til undervisning på Musikhøjskolen.

Instrument og sang

Du kan gå til spil på Musikhøjskolen på flere måder, som du kan finde her.

At lære at spille et instrument giver rigtig gode muligheder for at opleve musikken sammen med andre, for musik skal nemlig høres og udøves i fællesskab.

For at du får det fulde udbytte af undervisningen, er det vigtigt, at du deltager mest muligt i skolens aktiviteter, og at du kommer godt forberedt til timerne.

Musik på Frederiksbergs kommunale skoler

Du kan gå til musik på din egen skole.

Alle 0. klasserne på kommunens folkeskoler får undervisning af vores lærere. Når du går i 1. og 2. klasse, kan du tilmelde dig musik på din skole.

På 3.-5. klassetrin kan du gå til undervisning i instrument og sammenspil.

Kor

Du kan være med i et kormiljø på et højt niveau i vores kor. Alle kor øver tirsdag eftermiddag, så vi kan lave projekter på tværs.

Vi har et godt sammentømret korlederteam, der vil guide eleverne igennem en syngende eftermiddag.

Hvis du går til sang eller spil hos os, skal du ikke betale for at synge med i et af korene.

Alle kor optræder ved flere koncerter i løbet af sæsonen.

Orkestre og bands

Du kan være med i flere forskellige orkestre og sammenspilsgrupper på Musikhøjskolen.

Der er både små og store grupper, og vi kommer hele kompasset rundt fra swingende jazz til den store klassiske musik.

Hvis du går til sang eller spil hos os, skal du ikke betale for at spille i orkestre og bands. I de enkelte ensembler sker optagelse efter aftale med din instrumentallærer og band-/orkesterlederen.