STILLINGSOPSLAG

Musikhøjskolen søger en teknisk servicemedarbejder - hent opslaget her (pdf): KLIK HER

Vi vil gerne åbne døren for dig til musikkens verden.

Musikken kan være et enestående fællesskab for dig, hvor dit og kammeraternes bidrag bliver til et nyt udtryk, som I kun kan lave sammen. Det gælder lige fra de første hold i Musik og Bevægelse til de store events med kor og orkestre. Som tiden går, bliver de fællesskaber stadig stærkere, og musikken vokser i dig. På den måde kan musikken følge dig hele livet.

Du har meget at vælge i mellem, når du vil gå til musikundervisning på Musikhøjskolen. Vores dygtige lærere er både aktive musikere og erfarne musikpædagoger. Det er en god ide at læse lærernes egne præsentationer her på sitet.

Når du går til musikundervisning, vil du opdage, at du kan give dig hen til nye sider af livet, som er usynlige og uhåndgribelige, men som du kan mærke helt tydeligt på din egen krop.

Du skal selvfølgelig bruge tid på at øve dig og gøre dig umage, men så kan du også opleve magiske øjeblikke, hvor puls, krop, klang og rytme smelter sammen, så du helt glemmer tid og sted.

NY SÆSON, skoleåret 2022/23 (sæsonen starter 29. august)

Rettidig tilmelding* til skoleåret 2022/23:
Musik, Dans & Performance og Billedskolen: 23. maj 2022
Filmværkstedet: 28. august 2022

*) Du kan sagtens tilmelde dig efter fristen - hvis der ikke er ledig plads, er du automatisk på venteliste. Rigtig mange, der starter på venteliste, får tilbudt plads før sæsonstarten eller i løbet af sæsonen. Ved senere start beregner vi en reduceret pris.
Link til liste over ledige pladser - klik her.

Svar og betaling:
►Musik,
Dans & Performance og Billedskolen: senest 1. juli sender vi mail med endelig bekræftelse på plads samt betalingsinfo, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt fag/hold - bekræftelse på plads og betalingsinfo eller venteliste.
Filmværkstedet: senest 1. september sender vi mail om endelig optagelse og betaling, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt hold - om optagelse og betaling eller venteliste.

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Reglerne for udenbys elever findes under INFO.

Herunder kan du se de forskellige slags musiktilbud, du kan gå til.
Klik på fotoet eller teksten for mere information om den undervisning, du er interesseret i – eller gå direkte til tilmeldingen, hvor du også kan se datoer, tidspunkter, priser mv.

Musik 0-5 år

Du går til musik sammen med en voksen, f.eks. din far eller mor, på et hold, der passer til din alder, og børn og voksne deltager i undervisningen på lige fod.

Musik og Bevægelse er et vigtigt fag på Musikhøjskolen, og vi har en lang faglig tradition på området. Vi byder velkommen til ugens bedste time i et stort, lyst, hyggeligt lokale med masser af bolde, rasleæg, trommer og andre instrumenter.

Du kan vælge mellem mange forskellige hold fra de yngste babyer og indtil, at du starter i skole. Også vuggestuer og børnehaver kommer til undervisning på Musikhøjskolen.

Instrument og sang

Du kan gå til spil på Musikhøjskolen på flere måder, som du kan finde her.

At lære at spille et instrument giver rigtig gode muligheder for at opleve musikken sammen med andre, for musik skal nemlig høres og udøves i fællesskab.

For at du får det fulde udbytte af undervisningen, er det vigtigt, at du deltager mest muligt i skolens aktiviteter, og at du kommer godt forberedt til timerne.

Musik på Frederiksbergs kommunale skoler

Du kan gå til musik på din egen skole.

Alle 0. klasserne på kommunens folkeskoler får undervisning af vores lærere i skoletiden.

Fra 1. klasse kan du tilmelde dig musik – der er både musikhold og instrumentalundervisning.
Klik på kortet eller denne tekst for at læse mere, eller gå direkte til tilmeldingen ved klik på ‘HOLD OG TILMELDING’.

Kor

Du kan være med i et kormiljø på et højt niveau i vores kor. Alle kor øver tirsdag eftermiddag, så vi kan lave projekter på tværs.

Vi har et godt sammentømret korlederteam, der vil guide eleverne igennem en syngende eftermiddag.

Hvis du går til sang eller spil hos os, skal du ikke betale for at synge med i et af korene.

Alle kor optræder ved flere koncerter i løbet af sæsonen.

Scenekunst - Din fortælling

Er du nysgerrig på at fortælle en historie, som du har lavet sammen med resten af scenekunstholdet?

Vi vil igennem leg med elementer fra scenekunst arbejde med drama, musik, dans, bevægelse, film og billeder. Alt det bruger vi til at skabe vores egne forestillinger.
I foråret vil vi arbejde på en forestilling, der skal indgå i Musikhøjskolens store jubilæumsshow.

Hvis du allerede går til noget på Musikhøjskolen i samme skoleår, kan du være med til alt dette her for bare 250 kr. i tilmeldingsgebyr!

Orkestre og bands

Du kan være med i flere forskellige orkestre og sammenspilsgrupper på Musikhøjskolen.

Der er både små og store grupper, og vi kommer hele kompasset rundt fra swingende jazz til den store klassiske musik.

Hvis du går til sang eller spil hos os, skal du ikke betale for at spille i orkestre og bands. I de enkelte ensembler sker optagelse efter aftale med din instrumentallærer og band-/orkesterlederen.