Musik på folke­skolerne

Vores musikundervisning på Frederiksbergs kommunale skoler omfatter:

Undervisning i børnehaveklasserne, hvor vores musiklærer og lederen af børnehaveklassen arbejder sammen. Undervisningen indgår i børnenes almindelige undervisning i skoletiden og er et gratis tilbud fra Frederiksberg Kommune. Den består bl.a. af sanglege, rytmiklege og dramalege. Vi synger og spiller og leger med form, rytme, melodi og dynamik.

Frivillig musik i 1. klasse: Musikalsk Forskole. Undervisningen bygger videre på det, børnene har lært i børnehaveklassen. Vi synger og leger og bevæger os til musikken. Derudover inddrager vi de percussioninstrumenter, der er til rådighed på den enkelte skole. En til to gange om året optræder vi til arrangementer på Musikhøjskolen sammen med børn fra de andre skoler. Undervisningen indebærer en deltagerbetaling.

Frivillig musik i 2. klasse: Musikalsk Forskole. Undervisningen i 2. klasse er forskellig fra skole til skole. En til to gange om året optræder vi til arrangementer på Musikhøjskolen sammen med børn fra de andre skoler. Undervisningen indebærer en deltagerbetaling.

Den lille Musikhøjskole 3.-5. klasse. Instrumentalundervisning og sammenspil. Undervisningen er forskellig fra skole til skole, og indebærer deltagerbetaling. Efter 5. klasse fortsætter man sin instrumentalundervisning i Smallegade, hvor man samtidig gratis kan deltage i et eller flere af vores orkestre og bands.

Undervisningen foregår på de enkelte folkeskoler og er beregnet for de børn, der går på skolerne.

Tilbage til Instrument og sang

Tilbage til Musik