Kor

For 0.-2. klasse

Spirekoret

I Spirekoret lægger vi fundamentet for den gode korklang gennem stemmetræning og kropsbevidsthed. Vi synger et bredt repertoire af sange i forskellige genrer, der lægger op til dans og bevægelse.

For 3.-5. klasse

Børnekoret

Børnekoret er en naturlig forlængelse af Spirekoret. Vi arbejder med et bredt repertoire af korsatser og begynder på flerstemmighed. Bevægelse indgår som en naturlig del af korarbejdet.

Vi forventer et stabilt fremmøde.

Fra 6. klasse

Teenagekoret

Her vil vi gå mere i dybden med stemmetræning, kropsbevidsthed, korklang og flerstemmighed. Repertoiret vil hovedsageligt være rytmisk, og der vil blive mulighed for at synge solo. Vi forventer et stabilt fremmøde og deltager hvert år i koncerter, ture, korstævner og Musikskolernes dage i Tivoli.

I løbet af de første prøver vil du komme til en lille stemmeprøve, så vi kan placere dig rigtigt i koret.

Tilbage til Musik