Info

Folketingets partier er blevet enige om, at Musik- og Kulturskolerne kan genåbne onsdag 27. maj!

Hvor er det dejligt!!!

Vi skal selvfølgelig stadig overholde de generelle retningslinjer om afstand, hygiejne og antal personer, men vi kan genstarte rigtig mange af vores aktiviteter, i følgende etaper.

Onsdag 27. maj genoptager alle soloinstrumentalelever deres undervisning i Smallegade.
Tirsdag 2. juni igangsættes så mange holdaktiviteter, som retningslinjer og lokaleforhold tillader det.
Mandag 8. juni udvides forsamlingsrestriktionerne til 30-50, hvilket giver mange flere muligheder for os.
Vi er ved at aftale med folkeskolerne, i hvilken udstrækning vi kan disponere over de lokaler, vi havde adgang til før nedlukningen.

Som følge af coronalukningen har vi forlænget sæsonen frem til torsdag 25. juni for at kunne erstatte tabt undervisning i den udstrækning, de generelle retningslinjer tillader.

Vi informerer elever og forældre direkte pr. mail/sms.

VELKOMMEN TILBAGE PÅ MUSIKHØJSKOLEN!

TILMELDING SÆSON 2020/21

Sådan tilmelder du dig
Nuværende elever og elever på venteliste/orlov: Start med at logge ind. Det er kun betaleren/værgen, der kan tilmelde eleven. Dette er pga. GDPR-reglerne.
Betaleren logger ind i Speedadmin med eget brugernavn og kodeord, eller med eget NemID.
Elever over 18 år kan dog vælge selv at tilmelde sig og dermed selv stå som betaler.
Nye elever: På hjemmesiden finder du det hold eller instrument, du gerne vil gå til, og klikker på 'Tilmelding'. Du kan også gå direkte til tilmeldingen i menuen i øverste højre hjørne.

Tilmeldingsfrister sæson 2020/21:
Musik og Dans & Performance: 22. juni 2020
Billedskolen og Filmværkstedet: 28. august 2020

Du kan også tilmelde dig efter fristen - se under INFO, hvordan pladserne fordeles. Hvis der ikke er ledig plads, er du automatisk på venteliste. Rigtig mange, der starter på venteliste, får tilbudt plads i løbet af sæsonen. Ved senere start beregner vi en reduceret pris.

Svar og betaling:
►Musik
og Dans & Performance: senest 3. juli sender vi mail om endelig optagelse og betaling, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt fag/hold - om optagelse og betaling eller venteliste.
►Billedskolen og Filmværkstedet: senest 3. september sender vi mail om endelig optagelse og betaling, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt hold - om optagelse og betaling eller venteliste.

Tilmeldingsfrister sæson 2020/21:
Musik og Dans & Performance: 22. juni 2020
Billedskolen og Filmværkstedet: 28. august 2020

Svar og betaling:
►Musik

Reglerne for udenbys elever findes under INFO.

Du kan tilmelde dig i løbet af hele sæsonen.
Hvis der ikke er ledig plads, kommer du automatisk på venteliste - rigtig mange på venteliste, får tilbudt plads i løbet af sæsonen. Vi beregner en reduceret pris, hvis du får plads efter sæsonstart.
Klik her og se listen over ledige pladser denne sæson 2019/20.

Reglerne for udenbys elever findes under INFO.

Næste sæson 2020/21: program og tilmelding er klar på hjemmesiden fra fredag 24. april kl. 12.
Tilmeldingsfrist for musik- og dansehold er 18. maj, og for Billedskolen og Filmværkstedet 28. august.