Kære alle elever og forældre

Som følge af statsministerens opfordringer og påbud i forbindelse med spredningen af Corona virus, lukker Musikhøjskolen indtil videre for alle aktiviteter og undervisning fra og med torsdag 12/3.
Vi følger udviklingen og giver alle elever og forældre besked pr. mail/sms, når der er nyt.

Vi glæder os til at kunne starte undervisningen igen. Hold jer raske og følg alle de gode råd.

Du kan tilmelde dig i løbet af hele sæsonen.
Hvis der ikke er ledig plads, kommer du automatisk på venteliste - rigtig mange på venteliste, får tilbudt plads i løbet af sæsonen. Vi beregner en reduceret pris, hvis du får plads efter sæsonstart.
Klik her og se listen over ledige pladser denne sæson 2019/20.

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Reglerne for udenbys elever findes under INFO.

Næste sæson 2020/21: program og tilmelding er klar på hjemmesiden fra fredag 24. april kl. 12.
Tilmeldingsfrist for musik- og dansehold er 18. maj, og for Billedskolen og Filmværkstedet 28. august.