STILLINGSOPSLAG

Musikhøjskolen søger undervisere til Filmværkstedet - hent opslaget her (pdf): KLIK HER

NY SÆSON, skoleåret 2022/23
Nu kan du se det nye program og tilmelde dig med start efter sommerferien.

Rettidig tilmelding* til skoleåret 2022/23:
Musik, Dans & Performance og Billedskolen: 23. maj 2022
Filmværkstedet: 28. august 2022

*) Det er også muligt at tilmelde sig efter fristen - se under INFO, hvordan pladserne fordeles. Hvis der ikke er ledig plads, er du automatisk på venteliste. Rigtig mange, der starter på venteliste, får tilbudt plads før sæsonstarten eller i løbet af sæsonen. Ved senere start beregner vi en reduceret pris.

Svar og betaling:
►Musik,
Dans & Performance og Billedskolen: senest 1. juli sender vi mail med endelig bekræftelse på plads samt betalingsinfo, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt fag/hold - bekræftelse på plads og betalingsinfo eller venteliste.
Filmværkstedet: senest 1. september sender vi mail om endelig optagelse og betaling, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt hold - om optagelse og betaling eller venteliste.

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Reglerne for udenbys elever findes under INFO.