Musikhøjskolen har sommerferielukket. Kontoret åbner 3. august.
Sæsonen starter mandag 31. august.

STILLINGSOPSLAG

Vi søger en rytmisk baslærer med start 1. september 2020.
Hent opslaget her (pdf): KLIK HER

TILMELDING SÆSON 2020/21

Sådan tilmelder du dig
Nuværende elever og elever på venteliste/orlov: Start med at logge ind. Det er kun betaleren/værgen, der kan tilmelde eleven. Dette er pga. GDPR-reglerne.
Betaleren logger ind i Speedadmin med eget brugernavn og kodeord, eller med eget NemID.
Elever over 18 år kan dog vælge selv at tilmelde sig og dermed selv stå som betaler.
Nye elever: På hjemmesiden finder du det hold eller instrument, du gerne vil gå til, og klikker på 'Tilmelding'. Du kan også gå direkte til tilmeldingen i menuen i øverste højre hjørne.

Tilmeldingsfrister sæson 2020/21:
Musik og Dans & Performance: fristen var 22. juni 2020 - men du kan stadig tilmelde dig.*
Billedskolen og Filmværkstedet: 28. august 2020.

*)Du kan også tilmelde dig efter fristen - se under INFO, hvordan pladserne fordeles. Hvis der ikke er ledig plads, er du automatisk på venteliste. Rigtig mange, der starter på venteliste, får tilbudt plads i løbet af sæsonen. Ved senere start beregner vi en reduceret pris.

Svar og betaling:
►Musik
og Dans & Performance: mail er sendt 3. juli til alle tilmeldte. Hvis du tilmelder dig efter 3/7, får du svar efter ferien.
►Billedskolen og Filmværkstedet: senest 3. september sender vi mail om endelig optagelse og betaling, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt hold - om optagelse og betaling eller venteliste.

Tilmeldingsfrister sæson 2020/21:
Musik og Dans & Performance: 22. juni 2020
Billedskolen og Filmværkstedet: 28. august 2020

Svar og betaling:
►Musik
og Dans & Performance: senest 3. juli sender vi mail om endelig optagelse og betaling, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt fag/hold - om optagelse og betaling eller venteliste.

Reglerne for udenbys elever findes under INFO.

Du kan tilmelde dig i løbet af hele sæsonen.
Hvis der ikke er ledig plads, kommer du automatisk på venteliste - rigtig mange på venteliste, får tilbudt plads i løbet af sæsonen. Vi beregner en reduceret pris, hvis du får plads efter sæsonstart.
Klik her og se listen over ledige pladser denne sæson 2019/20.

Reglerne for udenbys elever findes under INFO.

Næste sæson 2020/21: program og tilmelding er klar på hjemmesiden fra fredag 24. april kl. 12.
Tilmeldingsfrist for musik- og dansehold er 18. maj, og for Billedskolen og Filmværkstedet 28. august.