Guitar og elbas

Akustisk guitar
fra ca. 7 år til 25 år.
Elektrisk guitar
fra ca. 9 år til 25 år.
Nybegyndere til øvede.

Guitar

Guitaren er et meget bredt instrument. Den kan spille melodier, men den kan også spille akkorder og akkompagnere, når andre spiller eller synger en melodi.

Guitaren er let at spille på, og man kommer hurtigt i gang med at lave musik på den. Jo mere man lærer, jo sjovere bliver det. Den er let at transportere, og når først man har fået den stemt, har man næsten et helt orkester i hænderne.

Man kan spille al mulig slags musik – børnesange, folkeviser, klassisk, rock og jazz. Sammen med læreren finder du de numre, der passer til dig, og som du synes, lyder godt.

Har du lyst til at spille elektrisk guitar, kan det være en god idé at starte på akustisk guitar og så skifte, når du har lært de første ting.

Afhængigt af dit niveau er der masser af sammenspilsmuligheder, både på den akustiske og den elektriske guitar.

Fra ca. 9 år til 25 år.
Nybegyndere til øvede.

Elbas

Bassen er et meget vigtigt instrument i et orkester; den sørger først og fremmest for den dybe bund i musikken og spiller en stor rolle i næsten al slags musik.

På en elbas kan man spille alt lige fra rock og fede funky rytmer til en sprød bassolo…. der er næsten ingen grænser, det bare om at komme i gang.

…og jo mere man gør ved det, jo sjovere bliver det!

Det er ikke svært at komme i gang på elbas (vi har både små og store basser), og når du spiller elbas på Musikhøjskolen, vil du lære at spille mange forskellige numre og stilarter, om spilleteknik osv.

Hvad enten du er nybegynder eller mere øvet, vil vi arbejde med ting, der passer til dit niveau. (Og vi kan evt. også spille lidt kontrabas.)

På Musikhøjskolen er der mulighed for at deltage i forskellige former for sammenspil og opleve, hvor sjovt det er at spille sammen med andre, og man spiller også koncerter.

#

Tilbage til Soloundervisning

#

Tilbage til Instrument og sang

#

Tilbage til Musik