Frederiksberg Filmværksted

Frederiksberg KulturCamp 2020 - i vinterferien uge 7

Forvandlinger er overskriften for dette års KulturCamp.

Campen varer tre dage, onsdag til fredag 12.-14. februar kl. 10-15 og afsluttes fredag 14. februar kl. 15-17 med et brag af en KULTURFEST.
Det koster 330 kr. at være med.

Det hele foregår på Musikhøjskolen, Smallegade 12.

Alle venner og familie er velkomne til Kulturfesten fredag!

Tilmeldingsfristen er forlænget til fredag 31. januar kl. 12.

Filmundervisning for børn og unge

Er du mellem 8 og 19 år? Vil du lave dine egne film?

Så er filmundervisningen i Frederiksberg Filmværksted lige noget for dig. Det gælder uanset, om du er nybegynder, eller du har prøvet at lave film før.

Når du arbejder med filmmediet sammen med nye og gamle venner på holdet, får I glæden ved at lave jeres film sammen, som I kan vise frem på de forestillinger, som Filmværkstedet laver.

Film og billeder er jo overalt i din dagligdag. Når du går på Filmværkstedet, får du en bredere og dybere forståelse for film og medieprodukter og bliver bedre klædt på til en verden, hvor den slags spiller en stadig mere omfattende rolle.

Samtidig hjælper Filmværkstedet unge filmentusiaster med at styrke deres praktiske evner inden for filmproduktion. På den måde er vi med til at udvikle nye unge talenter.

Når du begynder på Filmværkstedet, møder du et stærkt hold af dygtige og dedikerede undervisere. Du vil blandt andet komme til at arbejde med produktion af kortfilm og musikvideoer og modtage undervisning i brug af både kamera, lyssætning og redigeringsprogrammer.

Undervisningen foregår på Biblioteket Danasvej, Danasvej 30B.
Du skal bruge dit sundhedskort for at komme ind – se vejledning ved indgangen.

Klik her for mere info om Frederiksberg Filmværksted.

Se eksempler på elevernes film på Filmværkstedets YouTube-kanal – KLIK HER – eller start med at se filmen fra GALLAFESTEN 2022:

NY SÆSON, skoleåret 2022/23
Musik har sæsonstart 29. august (uge 35).
Dans & performance, Billedskolen og Filmværkstedet har sæsonstart 12. september (uge 37).

Du kan tilmelde dig i løbet af hele sæsonen.
Hvis der ikke er ledig plads, kommer du automatisk på venteliste til det tilmeldte hold og/eller instrument.
Rigtigt mange på ventelisten får tilbudt plads i løbet af sæsonen. Ved senere start beregner vi en reduceret pris.
Link til liste over ledige pladser - klik her.

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Udenbys elever kan også tilmelde sig - se reglerne under INFO - klik her.
Hvis du er over 25 år, kan du gå i Musikhøjskolens Aftenskole, uanset hvor du bor - klik her.