Frederiksberg Filmværksted

Tilmeldingsfrister sæson 2019/20:
Musik og Dans & Performance: 24. maj 2019 *
Billedskolen og Filmværkstedet: 31. august 2019 *

* Du kan også tilmelde dig efter fristen. På hjemmesiden under INFO kan du se, hvordan pladserne bliver fordelt. Hvis der ikke er ledig plads, kommer du automatisk på venteliste. Rigtig mange, der starter på venteliste, får tilbudt plads i løbet af sæsonen. Man betaler først fra den dato, man starter.

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Reglerne for udenbys elever findes under INFO.

Er du mellem 8 og 19 år? Vil du lave dine egne film?

Så er Frederiksberg Filmværksted lige noget for dig. Det gælder uanset, om du er nybegynder, eller du har prøvet at lave film før.

Når du arbejder med filmmediet sammen med nye og gamle venner på holdet, får I glæden ved at lave jeres film sammen, som I kan vise frem på de forestillinger, som Filmværkstedet laver.

Film og billeder er jo overalt i din dagligdag. Når du går på Filmværkstedet, får du en bredere og dybere forståelse for film og medieprodukter og bliver bedre klædt på til en verden, hvor den slags spiller en stadig mere omfattende rolle.

Samtidig hjælper Filmværkstedet unge filmentusiaster med at styrke deres praktiske evner inden for filmproduktion. På den måde er vi med til at udvikle nye unge talenter.

Når du begynder på Filmværkstedet, møder du et stærkt hold af dygtige og dedikerede undervisere. Du vil blandt andet komme til at arbejde med produktion af kortfilm og musikvideoer og modtage undervisning i brug af både kamera, lyssætning og redigeringsprogrammer.

Klik her for mere info om Frederiksberg Filmværksted.

Er du mellem 8 og 19 år? Vil du lave dine egne film?

Klik her for mere info om Frederiksberg Filmværksted.

Tilmeldingsfrister sæson 2019/20:
Musik og Dans & Performance: 24. maj 2019 *
Billedskolen og Filmværkstedet: 31. august 2019 *

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Reglerne for udenbys elever findes under INFO.