Frederiksberg Filmværksted

STILLINGSOPSLAG

Musikhøjskolen søger undervisere til Filmværkstedet - hent opslaget her (pdf): KLIK HER

Filmundervisning for børn og unge

Er du mellem 8 og 19 år? Vil du lave dine egne film?

Så er filmundervisningen i Frederiksberg Filmværksted lige noget for dig. Det gælder uanset, om du er nybegynder, eller du har prøvet at lave film før.

Når du arbejder med filmmediet sammen med nye og gamle venner på holdet, får I glæden ved at lave jeres film sammen, som I kan vise frem på de forestillinger, som Filmværkstedet laver.

Film og billeder er jo overalt i din dagligdag. Når du går på Filmværkstedet, får du en bredere og dybere forståelse for film og medieprodukter og bliver bedre klædt på til en verden, hvor den slags spiller en stadig mere omfattende rolle.

Samtidig hjælper Filmværkstedet unge filmentusiaster med at styrke deres praktiske evner inden for filmproduktion. På den måde er vi med til at udvikle nye unge talenter.

Når du begynder på Filmværkstedet, møder du et stærkt hold af dygtige og dedikerede undervisere. Du vil blandt andet komme til at arbejde med produktion af kortfilm og musikvideoer og modtage undervisning i brug af både kamera, lyssætning og redigeringsprogrammer.

Undervisningen foregår på Biblioteket Danasvej, Danasvej 30B.
Du skal bruge dit sundhedskort for at komme ind – se vejledning ved indgangen.

Klik her for mere info om Frederiksberg Filmværksted.

Se eksempler på elevernes film på Filmværkstedets YouTube-kanal – KLIK HER – eller start med at se lærernes corona-film her:

NY SÆSON, skoleåret 2022/23
Nu kan du se det nye program og tilmelde dig med start efter sommerferien.

Rettidig tilmelding* til skoleåret 2022/23:
Musik, Dans & Performance og Billedskolen: 23. maj 2022
Filmværkstedet: 28. august 2022

*) Det er også muligt at tilmelde sig efter fristen - se under INFO, hvordan pladserne fordeles. Hvis der ikke er ledig plads, er du automatisk på venteliste. Rigtig mange, der starter på venteliste, får tilbudt plads før sæsonstarten eller i løbet af sæsonen. Ved senere start beregner vi en reduceret pris.

Svar og betaling:
►Musik,
Dans & Performance og Billedskolen: senest 1. juli sender vi mail med endelig bekræftelse på plads samt betalingsinfo, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt fag/hold - bekræftelse på plads og betalingsinfo eller venteliste.
Filmværkstedet: senest 1. september sender vi mail om endelig optagelse og betaling, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt hold - om optagelse og betaling eller venteliste.

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Reglerne for udenbys elever findes under INFO.