Frederiksberg Filmværksted

Er du mellem 8 og 19 år? Vil du lave dine egne film?

Så er Frederiksberg Filmværksted lige noget for dig. Det gælder uanset, om du er nybegynder, eller du har prøvet at lave film før.

Når du arbejder med filmmediet sammen med nye og gamle venner på holdet, får I glæden ved at lave jeres film sammen, som I kan vise frem på de forestillinger, som Filmværkstedet laver.

Film og billeder er jo overalt i din dagligdag. Når du går på Filmværkstedet, får du en bredere og dybere forståelse for film og medieprodukter og bliver bedre klædt på til en verden, hvor den slags spiller en stadig mere omfattende rolle.

Samtidig hjælper Filmværkstedet unge filmentusiaster med at styrke deres praktiske evner inden for filmproduktion. På den måde er vi med til at udvikle nye unge talenter.

Når du begynder på Filmværkstedet, møder du et stærkt hold af dygtige og dedikerede undervisere. Du vil blandt andet komme til at arbejde med produktion af kortfilm og musikvideoer og modtage undervisning i brug af både kamera, lyssætning og redigeringsprogrammer.

Undervisningen foregår på Biblioteket Danasvej, Danasvej 30B.
Du skal bruge dit sundhedskort for at komme ind – se vejledning ved indgangen.

Klik her for mere info om Frederiksberg Filmværksted.

SÅDAN TILMELDER DU DIG
Nuværende og tidligere elever samt elever på venteliste/orlov:
Start med at logge ind (link øverst på hjemmesiden).
Det er kun betaleren/værgen, der kan tilmelde eleven.
Betaleren logger ind i Speedadmin med eget brugernavn og kodeord, eller med eget NemID.
Hvis du er over 18 år og selv vil stå som betaler, kan du selv tilmelde dig.
Nye elever: På hjemmesiden finder du det hold eller instrument, du gerne vil gå til, og klikker på 'Tilmelding'. Du kan også gå direkte til tilmeldingen i menuen i øverste højre hjørne.

Du kan tilmelde dig i løbet af hele sæsonen. Hvis der ikke er ledig plads, er du automatisk på venteliste. Rigtig mange, der starter på venteliste, får tilbudt plads i løbet af sæsonen. Ved senere start beregner vi en reduceret pris. Der er ikke betaling ved tilmelding, først når du har modtaget mail med bekræftelse på en plads.

Se hvor der er ledige pladser - klik her.

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Regler for udenbys elever findes under INFO.