Frederiksberg Filmværksted

Frederiksberg Kulturcamp 2020 er støttet af

Frederiksberg KulturCamp 2020 - i vinterferien uge 7

Forvandlinger er overskriften for dette års KulturCamp.

Campen varer tre dage, onsdag til fredag 12.-14. februar kl. 10-15 og afsluttes fredag 14. februar kl. 15-17 med et brag af en KULTURFEST.
Det koster 330 kr. at være med.

Det hele foregår på Musikhøjskolen, Smallegade 12.

Alle venner og familie er velkomne til Kulturfesten fredag!

Tilmeldingsfristen er mandag 27. januar.

Er du mellem 8 og 19 år? Vil du lave dine egne film?

Så er Frederiksberg Filmværksted lige noget for dig. Det gælder uanset, om du er nybegynder, eller du har prøvet at lave film før.

Når du arbejder med filmmediet sammen med nye og gamle venner på holdet, får I glæden ved at lave jeres film sammen, som I kan vise frem på de forestillinger, som Filmværkstedet laver.

Film og billeder er jo overalt i din dagligdag. Når du går på Filmværkstedet, får du en bredere og dybere forståelse for film og medieprodukter og bliver bedre klædt på til en verden, hvor den slags spiller en stadig mere omfattende rolle.

Samtidig hjælper Filmværkstedet unge filmentusiaster med at styrke deres praktiske evner inden for filmproduktion. På den måde er vi med til at udvikle nye unge talenter.

Når du begynder på Filmværkstedet, møder du et stærkt hold af dygtige og dedikerede undervisere. Du vil blandt andet komme til at arbejde med produktion af kortfilm og musikvideoer og modtage undervisning i brug af både kamera, lyssætning og redigeringsprogrammer.

Klik her for mere info om Frederiksberg Filmværksted.

Du kan tilmelde dig i løbet af hele sæsonen.
Hvis der ikke er ledig plads, kommer du automatisk på venteliste - rigtig mange på venteliste, får tilbudt plads i løbet af sæsonen. Vi beregner en reduceret pris, hvis du får plads efter sæsonstart.
Klik her og se listen over ledige pladser.

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Reglerne for udenbys elever findes under INFO.