Frederiksberg Filmværksted

STILLINGSOPSLAG

Livsglæde - fordybelse - æstetik - kreativitet - kvalitet - faglighed
Musikhøjskolen søger ny skoleleder - hent opslaget her (pdf): KLIK HER

Filmundervisning for børn og unge

Er du mellem 8 og 19 år? Vil du lave dine egne film?

Så er filmundervisningen i Frederiksberg Filmværksted lige noget for dig. Det gælder uanset, om du er nybegynder, eller du har prøvet at lave film før.

Når du arbejder med filmmediet sammen med nye og gamle venner på holdet, får I glæden ved at lave jeres film sammen, som I kan vise frem på de forestillinger, som Filmværkstedet laver.

Film og billeder er jo overalt i din dagligdag. Når du går på Filmværkstedet, får du en bredere og dybere forståelse for film og medieprodukter og bliver bedre klædt på til en verden, hvor den slags spiller en stadig mere omfattende rolle.

Samtidig hjælper Filmværkstedet unge filmentusiaster med at styrke deres praktiske evner inden for filmproduktion. På den måde er vi med til at udvikle nye unge talenter.

Når du begynder på Filmværkstedet, møder du et stærkt hold af dygtige og dedikerede undervisere. Du vil blandt andet komme til at arbejde med produktion af kortfilm og musikvideoer og modtage undervisning i brug af både kamera, lyssætning og redigeringsprogrammer.

Undervisningen foregår på Biblioteket Danasvej, Danasvej 30B.
Du skal bruge dit sundhedskort for at komme ind – se vejledning ved indgangen.

Klik her for mere info om Frederiksberg Filmværksted.

Se eksempler på elevernes film på Filmværkstedets YouTube-kanal – KLIK HER – eller start med at se lærernes corona-film her:

NY SÆSON 2021/22 (start fra 30. august)

Tilmeldingsfrister sæson 2021/22:
Musikundervisning og Dans & Performance: tirsdag 25. maj 2021*
Billedskolen og Filmværkstedet: søndag 29. august 2021

*)Du kan sagtens tilmelde dig efter fristen - se under INFO, hvordan pladserne fordeles. Hvis der ikke er ledig plads, er du automatisk på venteliste. Rigtig mange, der starter på venteliste, får tilbudt plads før sæsonstart eller i løbet af sæsonen.
Link til liste over ledige pladser - klik her.

Svar og betaling:
►Musik
og Dans & Performance: 2. juli er der sendt mail til alle med endelig bekræftelse og betaling, eller venteliste. Hvis du tilmelder dig i løbet af sommerferien, får du svar, når vi er tilbage i august.
►Billedskolen og Filmværkstedet: senest 3. september sender vi mail om endelig optagelse og betaling, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt hold - om optagelse og betaling eller venteliste.

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Se reglerne for udenbys elever under INFO.