På flere adresser på Frederiksberg kan du være med til at dyrke dit udtryk sammen med nye og gamle venner. Du møder søde og dygtige instruktører, og der bliver fyldt af masser af musik, dirrende dans, fabelagtige film og blændende billeder.

• Jazz for Piger er på Musikhøjskolen, Smallegade 12 mandag-torsdag kl. 10-15. For deltagere i alderen 9-16 år.
    Instruktører Anne Bruhn Andersson og Jeppe Zacho. Arrangeret i samarbejde med JazzDanmark – læs mere her.
  • Jazz for Drenge er på Musikhøjskolen, Smallegade 12 tirsdag-torsdag kl. 10-15.
    Instruktør Mads Thorsen.
  • Rap med Beats på Skolen ved Nordens Plads som en del af Frederiksberg Ungdomsskoles sommerskole for tosprogede børn og unge tirsdag-torsdag.
    Instruktør Bastian Bertelsen.
  • Tegne og maleworkshops i billedskolens lokaler på Godthåbsvej 21 C tirsdag-torsdag kl. 10-15.Deltagere er børn fra 1.-4. klasse.
    Kom og vær med til sommercamp på vores hyggelige Billedskole. Vi skal tegne, klippe-klistre og male på lærred. Vi afslutter med udstilling og du får alle dine billeder med hjem bagefter.
    Instruktør Signe Heinesen.
  • Scenekunst er på Musikhøjskolen, Smallegade 12 tirsdag-torsdag kl. 10-15. For deltagere i alderen 9-13 år.
    Finurlig fantasifuld forestilling! Er du frisk på at bruge din kreativitet og prøve noget nyt? Så kom og vær med til at skabe en unik fortælling sammen de andre deltagere. Vi slipper fantasien løs og bruger musik, sang, dans og drama til at lave vores egen forestilling. Vi vil gøre alt for at det bliver sjovt, hyggeligt, lærerigt og ikke mindst tre superfede dage! Det kræver ingen forudsætninger at deltage, bare du er frisk på at kaste dig ud i noget nyt.
    Instruktører Anna Bohm og Lene Wændelin.

Det hele finder sted i perioden 27.-30. juni – og i tidsrummet kl. 10-15. Deltagergebyret er på 250,- kr.

For tilmelding og mere info – Send dit navn, alder og adresse samt din kontaktpersons navn og telefonnummer til souschef Thorbjørn Kjærgaard på tk@musikhoejskolen.dk.