Musikhøjskolen spiller for H.M. Dronningen

Dronningen besøger Frederiksberg, og vi er med til at gøre dagen festlig. Besøget er en del af sommertogtet med Kongeskibet Dannebrog, og på det smukke skib afsluttes dagen med et arrangement for inviterede honoratiores, som Dronningen er vært for. vi sørger for god...

Sæsonstart MUSIK og Aftenskolen

I dag starter sæsonen for alle musikeleverne i Musikhøjskolen. Sæsonen starter også for alle vores deltagere i Musikhøjskolens Aftenskole. Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Fællessang og debat med duoen OPSANG, Anna Kruse og Sara Futtrup

med Anna Kruse, Sara Futtrup, Jeppe Holst og Nicholas Kingo. Anja Bo er moderator. Som en del af Musikhøjskolens 90 års Jubilæumsår kaster Musikhøjskolens Aftenskole, i samarbejde med Frederiksberg Bibliotek, i løbet af efteråret lys på samspillet mellem ord og musik...

Åbent Hus Filmværkstedet – overvejer du at gå til film?

– så kom og mød lærerne, se Filmværkstedets faciliteter og alt vores gear. Du hører om undervisningen og alle de spændende ting, vi skal lave i løbet af sæsonen. Du kan også læse mere og allerede nu tilmelde dig undervisningen – klik...

Elevkoncert med klaver og violin

Caspar og Agnete, der underviser i klaver og violin, holder koncert med deres elever. Det bliver et hyggeligt farvel for dette skoleår – vi glæder os til næste år!

Koncert med holdet på 1. klassetrin

På kommunens folkeskoler har vi hold på 1. og 2. klassetrin, hvor du kan går til musik. Her er der koncert med holdet på 1. klassetrin på Skolen på Nyelandsvej, og det er Anne Uhre og Thomas Metcalf, der er deres lærere.

Koncert med holdene på 1.-2. klassetrin

På kommunens folkeskoler har vi hold på 1. og 2. klassetrin, hvor du kan går til musik. Her er der koncert med holdene på Skolen på Nyelandsvej, og det er Anne Uhre og Thomas Metcalf, der er deres lærere.

Kulturcamp – musik, scenekunst, billedkunst

På flere adresser på Frederiksberg kan du være med til at dyrke dit udtryk sammen med nye og gamle venner. Du møder søde og dygtige instruktører, og der bliver fyldt af masser af musik, dirrende dans, fabelagtige film og blændende billeder. Jazz for Piger er på...

Musik og Bevægelse – tæt på dig i KU.BE!

Vi har undervisning i Musik og Bevægelse i KU.BE med Lotte Tænner som underviser. Er det mon noget for dig og dit barn? Kom sammen med dit barn og prøv at lave musik sammen med Lotte og få en snak med hende om mulighederne den åbne foreningsdag i KU.BE!

FamilieTID – Musik og billeder

Vi er med i programmet for FRB DAGE i programmet FamilieTID. Tegn og mal med Signe Heinesen fra Billedskolen! Lav musik med din voksne med Lotte Tænner! Hør de yngste violinelever i DaCapoStryg!

Frederiksbergs Skoleorkestre og Orkesteret Bersærk

Et kæmpe orkesterbrag starter og slutter festlighederne ved legepladsen. Sammen med DJ Kalle B fra BørnefestiBAL og Tormod Tegner sørger vi for, at den traditionsrige Skt. Hans Aften i parken også er sjov for børn og unge.

Musikhøjskolens sangklasse

Vær med til en afslutningskoncert, hvor der virkelig er hul igennem! Du bliver bragt ind i musikkens verden af sangeleverne fra Musikhøjskolen – Frederiksberg Musik og Kulturskole. Smukke toner og ikke mindst smukke tekster. Vi starter og slutter som altid med...

Festikarneval – optog og åbent hus

Både lørdag og søndag slår vi dørene op på vid gab! Glade børn og unge strømmer ud af bygningen og ud i gaderne med fuld musik i et festligt optog med street band. Dagen fortsætter med åbent hus, hvor man kan nyde en masse musik, snakke med lærerne og måske prøve at...

Festikarneval – optog og åbent hus

Både lørdag og søndag slår vi dørene op på vid gab! Glade børn og unge strømmer ud af bygningen og ud i gaderne med fuld musik i et festligt optog med street band. Dagen fortsætter med åbent hus, hvor man kan nyde en masse musik, snakke med lærerne og måske prøve at...

Koncert med Manners klaverelever

De elever, der går til spil hos Manner Peschcke-Køedt, har samlet et program til denne koncert for familie og venner – og måske også for dem, der skal gå til klaver næste år?

Koncert med Teenagekor og sangelever

Mød sommeren med blandede toner fra vores Teenagekor og sangelever. Eleverne giver smagsprøver på de sange, de har arbejdet med i året, der gik. Alle de sange, de bedst kan lide – fra klassikere til helt oppe-i-tiden numre fra Spotify. Vi indleder og afslutter...

Koncert med hold på 2. klassetrin og Den lille Musikhøjskole

Det er holdet på 2. klassetrin, der optræder her – sammen med de lidt ældre elever, der går til spil på det Den lille Musikhøjskole. Det er både undervisning i at spille på instrument (klaver, bas og trommer), og så er det masser af sammenspil. Lærerne er Manner...

Koncert med holdene på 1.-2. klassetrin

På kommunens folkeskoler har vi hold på 1. og 2. klassetrin, hvor du kan går til musik. Her er der koncert med holdene på Skolen ved Bülowsvej, og det er Manner Peschcke-Køedt, der er deres lærer.

Morgensang med 0. klasser og forældre

Vi står for, at der er musik til alle børn i 0. klasserne på kommunens skoler, bl.a. Ny Hollænderskolen ved Bülowsvej. Ved denne koncert optræder de for deres egne forældre og kammeraterne på skolen. Det er vores lærer Manner Peschcke-Køedt, der er...

Morgensang med 0. klasser og forældre

Vi står for, at der er musik til alle børn i 0. klasserne på kommunens skoler, bl.a. Skolen ved Bülowsvej. Ved denne koncert optræder de for deres egne forældre og kammeraterne på skolen. Det er vores lærer Manner Peschcke-Køedt, der er vært.

Morgensang med 0. klasser og forældre

Vores lærer Lotte Tænner står for morgensang med 0. klasserne. I det kommende skoleår har Lotte musik på Skolen på La Cours Vej med 0. klasserne samt de frivillige hold på 1. og 2. klassetrin.

Morgensang med 0. klasser og forældre

Vores lærere Lotte Tænner og Malu Nørholm står for morgensang med 0. klasserne. I det kommende skoleår har de to lærere musik på Lindevangskolen med 0. klasserne samt de frivillige hold på 1. og 2. klassetrin.

Lotte Kærså fællessang

Lotte Kærså er en af de helt store, når det handler i danske børnesange. Vores tre lærere Anna, Anne og Siri sørger for god stemning og fællessang. Man kan gå til spil hos dem alle tre på Skolen på Duevej – klaver, tværfløjte og slagtøj.

Markedsdag

En festlig tradition, som vi igen bidrager til – denne gang med optræden fra de elever, der går til spil hos vores lærere på deres egen skole på guitar, saxofon og klaver hos Jesper, Jeppe og Peter.

Morgensang med indskolingen

Vores lærer Lene Wændelin spiller til morgensang med indskolingen sammen med sine kolleger. Lene har musik på Søndermarkskolen med alle 0. klasserne – frivillige hold på 1. til 3. klassetrin – samt skoleorkester med skolens ældste elever.

Skolernes Sangdag

Med sang og spil er vi med til at fejre Skolerens Sangdag på flere af kommunens folkeskoler – denne gang på Skolen på La Cours Vej.

Skolernes Sangdag

Med sang og spil er vi med til at fejre Skolerens Sangdag på flere af kommunens folkeskoler – denne gang på Skolen ved Bülowsvej.

Åben prøve med Særligt Intensivt Forløb

En gruppe elever på Musikhøjskolen går på Særligt Intensivt Forløb. De bruger ekstra tid på deres musik og spiller både kammermusik sammen og solostykker. Til denne åbne prøve kan man høre den musik, som de har arbejdet med i sæsonens løb.

Koncert med unge talenter

Vi udvælger nogle af vores elever i samarbejde med de andre musikskoler i Center Kvintus – København, Rødovre, Dragør og Tårnby – til en række koncerter i bl.a. Metronomen.

Den lille Musikhøjskole på Duevej

Vi står for, at børn kan gå til musik på deres folkeskole på Frederiksberg. Her samles eleverne fra Skolen på Duevej til en hyggelig eftermiddag og aften, hvor de spiller og synger sammen. Instrumenterne er fløjte, slagtøj og klaver.

Festival på Bartof Station – dag 2

En masse unge spirende musikere fylder Bartof Station på to hyggelige aftener d. 3. og 4. maj. Der bliver masser af festlig musik fra i alt otte bands – i dag er det RIF, Queen C, Undecided og vores Big Band.

Festival på Bartof Station – dag 1

En masse unge spirende musikere fylder Bartof Station på to hyggelige aftener d. 3. og 4. maj. Der bliver masser af festlig musik fra i alt otte bands – i dag er det Spillebulen, Teamsters, White Shirts og Cool Hippies.