Dans og performance

Musikhøjskolen har sommerferielukket. Kontoret åbner 3. august.
Sæsonen starter mandag 31. august.

STILLINGSOPSLAG

Vi søger en rytmisk baslærer med start 1. september 2020.
Hent opslaget her (pdf): KLIK HER

Kan du lide at optræde? Har du lyst til at danse og bruge din fantasi?

Sammen med kammeraterne på holdet er du med til at opfinde lige netop jeres fortælling. I skaber i høj grad selv den helt rigtige sammensmeltning af drama, dans og andre udtryksformer. Du bruger din krop til at danse og bevæge dig på scenen, og du bruger din stemme til både sang og replikker.

I Dans og performance dyrker du glæden ved at danse og bruge kroppen. Du får en god teknik og kropsforståelse, og du får udvidet dit kendskab til dans, musik og andre udøvende kunstarter.

Du arbejder med dans og koreografier inden for mange forskellige musikgenrer. Der er elementer fra både jazz, moderne og klassisk ballet samt gymnastik. Vi dyrker din motorik, musikforståelse, rumfornemmelse, kreativitet og samarbejde.

Du er med til at optræde flere gange i løbet af året, så du lærer at føle dig hjemme på scenen, og du vænner dig til at optræde for et publikum.

For piger og drenge, 2.-8. klasse.

Undervisningen foregår i KU.BE, Zen 1 – Dirch Passers Allé 4.

Tilmeldingsfrister sæson 2020/21:
Musik og Dans & Performance: 22. juni 2020
Billedskolen og Filmværkstedet: 28. august 2020

Svar og betaling:
►Musik
og Dans & Performance: senest 3. juli sender vi mail om endelig optagelse og betaling, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt fag/hold - om optagelse og betaling eller venteliste.
►Billedskolen og Filmværkstedet: senest 3. september sender vi mail om endelig optagelse og betaling, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt hold - om optagelse og betaling eller venteliste.

Reglerne for udenbys elever findes under INFO.

Du kan tilmelde dig i løbet af hele sæsonen.
Hvis der ikke er ledig plads, kommer du automatisk på venteliste - rigtig mange på venteliste, får tilbudt plads i løbet af sæsonen. Vi beregner en reduceret pris, hvis du får plads efter sæsonstart.
Klik her og se listen over ledige pladser denne sæson 2019/20.

Reglerne for udenbys elever findes under INFO.

Næste sæson 2020/21: program og tilmelding er klar på hjemmesiden fra fredag 24. april kl. 12.
Tilmeldingsfrist for musik- og dansehold er 18. maj, og for Billedskolen og Filmværkstedet 28. august.

TILMELDING SÆSON 2020/21

Sådan tilmelder du dig
Nuværende elever og elever på venteliste/orlov: Start med at logge ind. Det er kun betaleren/værgen, der kan tilmelde eleven. Dette er pga. GDPR-reglerne.
Betaleren logger ind i Speedadmin med eget brugernavn og kodeord, eller med eget NemID.
Elever over 18 år kan dog vælge selv at tilmelde sig og dermed selv stå som betaler.
Nye elever: På hjemmesiden finder du det hold eller instrument, du gerne vil gå til, og klikker på 'Tilmelding'. Du kan også gå direkte til tilmeldingen i menuen i øverste højre hjørne.

Tilmeldingsfrister sæson 2020/21:
Musik og Dans & Performance: fristen var 22. juni 2020 - men du kan stadig tilmelde dig.*
Billedskolen og Filmværkstedet: 28. august 2020.

*)Du kan også tilmelde dig efter fristen - se under INFO, hvordan pladserne fordeles. Hvis der ikke er ledig plads, er du automatisk på venteliste. Rigtig mange, der starter på venteliste, får tilbudt plads i løbet af sæsonen. Ved senere start beregner vi en reduceret pris.

Svar og betaling:
►Musik
og Dans & Performance: mail er sendt 3. juli til alle tilmeldte. Hvis du tilmelder dig efter 3/7, får du svar efter ferien.