Dans og performance

STILLINGSOPSLAG

Musikhøjskolen søger undervisere til Filmværkstedet - hent opslaget her (pdf): KLIK HER

Kan du lide at optræde? Har du lyst til at danse og bruge din fantasi?

Sammen med kammeraterne på holdet er du med til at opfinde lige netop jeres fortælling. I skaber i høj grad selv den helt rigtige sammensmeltning af drama, dans og andre udtryksformer. Du bruger din krop til at danse og bevæge dig på scenen, og du bruger din stemme til både sang og replikker.

I Dans og performance dyrker du glæden ved at danse og bruge kroppen. Du får en god teknik og kropsforståelse, og du får udvidet dit kendskab til dans, musik og andre udøvende kunstarter.

Du arbejder med dans og koreografier inden for mange forskellige musikgenrer. Der er elementer fra både jazz, moderne og klassisk ballet samt gymnastik. Vi dyrker din motorik, musikforståelse, rumfornemmelse, kreativitet og samarbejde.

Du er med til at optræde flere gange i løbet af året, så du lærer at føle dig hjemme på scenen, og du vænner dig til at optræde for et publikum.

For piger og drenge.
Undervisningen foregår i KU.BE, Dirch Passers Allé 4.

NY SÆSON, skoleåret 2022/23
Nu kan du se det nye program og tilmelde dig med start efter sommerferien.

Rettidig tilmelding* til skoleåret 2022/23:
Musik, Dans & Performance og Billedskolen: 23. maj 2022
Filmværkstedet: 28. august 2022

*) Det er også muligt at tilmelde sig efter fristen - se under INFO, hvordan pladserne fordeles. Hvis der ikke er ledig plads, er du automatisk på venteliste. Rigtig mange, der starter på venteliste, får tilbudt plads før sæsonstarten eller i løbet af sæsonen. Ved senere start beregner vi en reduceret pris.

Svar og betaling:
►Musik,
Dans & Performance og Billedskolen: senest 1. juli sender vi mail med endelig bekræftelse på plads samt betalingsinfo, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt fag/hold - bekræftelse på plads og betalingsinfo eller venteliste.
Filmværkstedet: senest 1. september sender vi mail om endelig optagelse og betaling, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt hold - om optagelse og betaling eller venteliste.

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Reglerne for udenbys elever findes under INFO.

Scenekunst - Din fortælling

Er du nysgerrig på at fortælle en historie, som du har lavet sammen med resten af scenekunstholdet?

Vi vil igennem leg med elementer fra scenekunst arbejde med drama, musik, dans, bevægelse, film og billeder. Alt det bruger vi til at skabe vores egne forestillinger.
I foråret vil vi arbejde på en forestilling, der skal indgå i Musikhøjskolens store jubilæumsshow.

Hvis du allerede går til noget på Musikhøjskolen i samme skoleår, kan du være med til alt dette her for bare 250 kr. i tilmeldingsgebyr!