Dans og performance

Kan du lide at optræde? Har du lyst til at danse og bruge din fantasi?

Sammen med kammeraterne på holdet er du med til at opfinde lige netop jeres fortælling. I skaber i høj grad selv den helt rigtige sammensmeltning af drama, dans og andre udtryksformer. Du bruger din krop til at danse og bevæge dig på scenen, og du bruger din stemme til både sang og replikker.

I Dans og performance dyrker du glæden ved at danse og bruge kroppen. Du får en god teknik og kropsforståelse, og du får udvidet dit kendskab til dans, musik og andre udøvende kunstarter.

Du arbejder med dans og koreografier inden for mange forskellige musikgenrer. Der er elementer fra både jazz, moderne og klassisk ballet samt gymnastik. Vi dyrker din motorik, musikforståelse, rumfornemmelse, kreativitet og samarbejde.

Du er med til at optræde flere gange i løbet af året, så du lærer at føle dig hjemme på scenen, og du vænner dig til at optræde for et publikum.

For piger og drenge, 2.-8. klasse.

Undervisningen foregår i KU.BE, Zen 1 – Dirch Passers Allé 4.

SÅDAN TILMELDER DU DIG
Nuværende og tidligere elever samt elever på venteliste/orlov:
Start med at logge ind (link øverst på hjemmesiden).
Det er kun betaleren/værgen, der kan tilmelde eleven.
Betaleren logger ind i Speedadmin med eget brugernavn og kodeord, eller med eget NemID.
Hvis du er over 18 år og selv vil stå som betaler, kan du selv tilmelde dig.
Nye elever: På hjemmesiden finder du det hold eller instrument, du gerne vil gå til, og klikker på 'Tilmelding'. Du kan også gå direkte til tilmeldingen i menuen i øverste højre hjørne.

Du kan tilmelde dig i løbet af hele sæsonen. Hvis der ikke er ledig plads, er du automatisk på venteliste. Rigtig mange, der starter på venteliste, får tilbudt plads i løbet af sæsonen. Ved senere start beregner vi en reduceret pris. Der er ikke betaling ved tilmelding, først når du har modtaget mail med bekræftelse på en plads.

Se hvor der er ledige pladser - klik her.

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Regler for udenbys elever findes under INFO.