Dans og performance

(2.-8. klasse)

KOM TIL ÅBENT HUS PÅ DANS OG PERFORMANCE I KU.BE, DIRCH PASSERS ALLÉ 30 B
ONSDAG D. 28. AUGUST KL. 16.30-17.30

Kan du lide at optræde? Har du lyst til at danse og bruge din fantasi?

Sammen med kammeraterne på holdet er du med til at opfinde lige netop jeres fortælling. I skaber i høj grad selv den helt rigtige sammensmeltning af drama, dans og andre udtryksformer. Du bruger din krop til at danse og bevæge dig på scenen, og du bruger din stemme til både sang og replikker.

I Dans og performance dyrker du glæden ved at danse og bruge kroppen. Du får en god teknik og kropsforståelse, og du får udvidet dit kendskab til dans, musik og andre udøvende kunstarter.

Du arbejder med dans og koreografier inden for mange forskellige musikgenrer. Der er elementer fra både jazz, moderne og klassisk ballet samt gymnastik. Vi dyrker din motorik, musikforståelse, rumfornemmelse, kreativitet og samarbejde.

Du er med til at optræde flere gange i løbet af året, så du lærer at føle dig hjemme på scenen, og du vænner dig til at optræde for et publikum.

Undervisningen er for både piger og drenge.

Musikundervisning og Dansehold: Mail om endelig optagelse og betaling, eller evt. venteliste, er sendt 2. juli til alle, der er tilmeldt før sommerferien. Musik starter 1. september og dans 18. september.

Tilmeldingsfristen til Musikundervisning og Dansehold var 24. maj, men du kan tilmelde dig i løbet af hele sæsonen. På hjemmesiden under INFO kan du se, hvordan pladserne bliver fordelt. Hvis der ikke er ledig plads, kommer du automatisk på venteliste. Rigtig mange, der starter på venteliste, får tilbudt plads i løbet af sæsonen. Man betaler først fra den dato, man starter.
Se listen over ledige pladser - klik her.

Billedskolen og Filmværkstedet: Tilmeldingsfristen er 31. august. Senest 5. september sender vi mail om endelig optagelse og betaling, eller evt. venteliste. Sæsonen starter 16. september.

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Reglerne for udenbys elever findes under INFO.