Dans og performance

STILLINGSOPSLAG

Livsglæde - fordybelse - æstetik - kreativitet - kvalitet - faglighed
Musikhøjskolen søger ny skoleleder - hent opslaget her (pdf): KLIK HER

Kan du lide at optræde? Har du lyst til at danse og bruge din fantasi?

Sammen med kammeraterne på holdet er du med til at opfinde lige netop jeres fortælling. I skaber i høj grad selv den helt rigtige sammensmeltning af drama, dans og andre udtryksformer. Du bruger din krop til at danse og bevæge dig på scenen, og du bruger din stemme til både sang og replikker.

I Dans og performance dyrker du glæden ved at danse og bruge kroppen. Du får en god teknik og kropsforståelse, og du får udvidet dit kendskab til dans, musik og andre udøvende kunstarter.

Du arbejder med dans og koreografier inden for mange forskellige musikgenrer. Der er elementer fra både jazz, moderne og klassisk ballet samt gymnastik. Vi dyrker din motorik, musikforståelse, rumfornemmelse, kreativitet og samarbejde.

Du er med til at optræde flere gange i løbet af året, så du lærer at føle dig hjemme på scenen, og du vænner dig til at optræde for et publikum.

For piger og drenge, 2.-7. klasse.

Undervisningen foregår i KU.BE, Zen 1 – Dirch Passers Allé 4.

NY SÆSON 2021/22 (start fra 30. august)

Tilmeldingsfrister sæson 2021/22:
Musikundervisning og Dans & Performance: tirsdag 25. maj 2021*
Billedskolen og Filmværkstedet: søndag 29. august 2021

*)Du kan sagtens tilmelde dig efter fristen - se under INFO, hvordan pladserne fordeles. Hvis der ikke er ledig plads, er du automatisk på venteliste. Rigtig mange, der starter på venteliste, får tilbudt plads før sæsonstart eller i løbet af sæsonen.
Link til liste over ledige pladser - klik her.

Svar og betaling:
►Musik
og Dans & Performance: 2. juli er der sendt mail til alle med endelig bekræftelse og betaling, eller venteliste. Hvis du tilmelder dig i løbet af sommerferien, får du svar, når vi er tilbage i august.
►Billedskolen og Filmværkstedet: senest 3. september sender vi mail om endelig optagelse og betaling, eller - hvis du har tilmeldt dig et nyt hold - om optagelse og betaling eller venteliste.

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Se reglerne for udenbys elever under INFO.