Dans og performance

Frederiksberg KulturCamp 2020 - i vinterferien uge 7

Forvandlinger er overskriften for dette års KulturCamp.

Campen varer tre dage, onsdag til fredag 12.-14. februar kl. 10-15 og afsluttes fredag 14. februar kl. 15-17 med et brag af en KULTURFEST.
Det koster 330 kr. at være med.

Det hele foregår på Musikhøjskolen, Smallegade 12.

Alle venner og familie er velkomne til Kulturfesten fredag!

Tilmeldingsfristen er forlænget til fredag 31. januar kl. 12.

Kan du lide at optræde? Har du lyst til at danse og bruge din fantasi?

Sammen med kammeraterne på holdet er du med til at opfinde lige netop jeres fortælling. I skaber i høj grad selv den helt rigtige sammensmeltning af drama, dans og andre udtryksformer. Du bruger din krop til at danse og bevæge dig på scenen, og du bruger din stemme til både sang og replikker.

I Dans og performance dyrker du glæden ved at danse og bruge kroppen. Du får en god teknik og kropsforståelse, og du får udvidet dit kendskab til dans, musik og andre udøvende kunstarter.

Du arbejder med dans og koreografier inden for mange forskellige musikgenrer. Der er elementer fra både jazz, moderne og klassisk ballet samt gymnastik. Vi dyrker din motorik, musikforståelse, rumfornemmelse, kreativitet og samarbejde.

Du er med til at optræde flere gange i løbet af året, så du lærer at føle dig hjemme på scenen, og du vænner dig til at optræde for et publikum.

For piger og drenge.
Undervisningen foregår i KU.BE, Dirch Passers Allé 4.

VELKOMMEN til Musikhøjskolen, skoleåret 2022/23

Du kan tilmelde dig i løbet af hele skoleåret.

Efter tilmelding hører du fra os så hurtigt som muligt.
Hvis der er plads, mailer vi bekræftelse og betalingsinfo. Hvis du tilmelder dig soloundervisning på et instrument, kontakter vi dig først vedr. undervisningstidspunktet. Man betaler først, når vi har sendt bekræftelsesmailen.
På nogle hold og instrumenter er der desværre ikke plads i øjeblikket - men tilmeld dig alligevel, så er du automatisk på venteliste.

Rigtigt mange på venteliste får tilbudt plads i løbet af skoleåret. Ved senere start beregner vi en reduceret pris.
Link til liste over ledige pladser - klik her.

Undervisningen er for børn og unge 0-25 år med bopæl i Frederiksberg kommune.
Udenbys elever kan også tilmelde sig - se reglerne under INFO - klik her.
Hvis du er over 25 år, kan du gå i Musikhøjskolens Aftenskole, uanset hvor du bor - klik her.