Instrument­start

Disse hold er beregnet til de yngste begyndere, der er ved at komme i gang med at spille.

På Snurretoppen og Spilletoppen får du en god introduktion til at spille på et instrument og spille sammen med andre. Du får mulighed for at prøve forskellige instrumenter, og når sæsonen er slut, har du et solidt musikalsk fundament for at fortsætte til instrumentalundervisning. 

Undervisningen på de enkelte hold gentages hvert år, og det er meningen, at man kun går på holdet én sæson. Spørg din lærer eller kontoret om, hvad du kan gå til efter begynderholdet.

Hvis holdene ikke passer til dig, kan du i stedet tilmelde dig soloundervisningen i instrument eller sang.

0.-1. klasse

Snurretoppen

Snurretoppen får børnene en legende introduktion til musikkens grundelementer og instrumentspil. Vi synger og danser, og børnene får mulighed for at spille på violin, træktrompet (minitrombone), dood (miniklarinet/sax), guitar og melodica. Vi arbejder med rytmer, hørelære og sammenspil. Børnene låner instrumenterne med hjem i perioder. Sjovt, alvorligt og rigtig hyggeligt!

1.-2. klasse

Spilletoppen

Spilletoppen er der fokus på instrumenter som basun/trompet, percussion, violin, guitar, minisaxofon, elbas, klaver og trommer. I det omfang det er muligt, vil instrumenterne kunne lånes med hjem. Vi vil spille musik, der swinger, og der vil blive danset, trampet og sunget til den store guldmedalje. Er du med på den værste med masser af energi og fart på? Så kom og vær med!

1.-2. klasse
– Begyndere
– Fortsættere

Violinklasse

Violinklasserne er for dig, som går i 1. eller 2. klasse og har lyst til at lære at spille violin på et hold sammen med jævnaldrende kammerater.

I violinklasserne går det violintekniske og hørelæremæssige stof hånd i hånd, og begge dele udvikles gennem sang, dans og sammenspil, som hver uge vil være en fast del af timen.

Yderligere information om holdene kan fås ved at kontakte violinlærer Rune Lundsgaard.

2.-3. klasse
Begyndere

Klaverklassen

Klaverklassen er for dig, der endnu ikke har begyndt din klaverkarriere.

Vi spiller fire elever sammen i 60 minutter. Vi veksler mellem fælles indlæring og individuel øvning på keyboards med høretelefoner. Idéen er, at vi lige så godt kan lære det klavertekniske og hørelæremæssige stof i sjovt samvær med hinanden. Samtidig skal der være plads til at tage individuelle tigerspring på klaveret. Vi bliver vant til at spille for hinanden og med hinanden, og dans og sang vil indgå som en naturlig del af undervisningen.

#

Tilbage til Instrument og sang

#

Tilbage til Musik