MUSIKHØJSKOLEN

Frederiksberg Musik- og Kulturskole

Musik – Sang – Dans – Billeder – Film

Glæden ved at udtrykke sig
Glæden ved at lære noget
Glæden ved at være sammen med andre
Glæden ved at kunne noget

At beskæftige sig med kulturens fag og discipliner giver oplevelser og muligheder for at undres.
At udtrykke sig kunstnerisk og bruge nye sider af sig selv er livskompetencer, der skal blomstre hele livet.
At anerkende og møde det omvendte og overraskende er, hvad vi beskæftiger os med hver dag i året!

Kom og vær med!

Se alle vores mange tilbud her på hjemmesiden.
Meld dig og vær en del af festen!

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at ringe eller skrive.

Ole Thøger Nielsen
Musik- og Kulturskoleleder

Thriller - musikvideo LIVE!
I maj og juni 2016 lavede vi et projekt med udgangspunkt i Michael Jacksons berømte musikvideo THRILLER.  Bandet Save JoJo indspillede musikken sammen med Niels Wissum, og et særligt dansehold med Anna Bohm og Nanna Hviid fra Pandoras Teaterskole lavede en forestilling inspireret af det zombieunivers, der fylder Michael Jacksons nummer.

Her er den video, som danseholdet lavede sammen med Thomas Nielsen fra vores Filmværksted. De optrådte også live på FRB DAGE sammen med bandet Save Jojo.

Der ligger flere billeder og videoer på Facebook.

Vi søger undervisere til Filmværkstedet - se mere her.

SÆSON 2016/17
Det nye program er på hjemmesiden, og der er åbent for tilmeldinger.
Sæsonen starter 1. september.

Tilmeldingsfristen til musikundervisning og dansehold for sæson 2016/17 var 20. maj. MEN du kan stadig tilmelde dig - klik her og se, hvordan pladserne bliver fordelt.

Alle, der har tilmeldt sig senest 30/6, har fået mail om optagelse eller evt. venteliste 30. juni. Betalingsinfo er i mailen og på elevens side.

For instrumentalelever: Alle lærere har lagt deres skemaer, og mails er sendt til alle elever.

Tilmeldingsfrist til Billedskolen og Filmværkstedet er onsdag 31. august.

----------------------------------
Der er stadig ledige pladser på enkelte hold/fag - klik her for at se hele listen.

På holdene 0-5 år er der plads på:
Babyholdene
2 år - hold 20