MUSIKHØJSKOLEN

Frederiksberg Musik- og Kulturskole

Musik – Sang – Dans – Billeder – Film

Glæden ved at udtrykke sig
Glæden ved at lære noget
Glæden ved at være sammen med andre
Glæden ved at kunne noget

At beskæftige sig med kulturens fag og discipliner giver oplevelser og muligheder for at undres.
At udtrykke sig kunstnerisk og bruge nye sider af sig selv er livskompetencer, der skal blomstre hele livet.
At anerkende og møde det omvendte og overraskende er, hvad vi beskæftiger os med hver dag i året!

Kom og vær med!

Se alle vores mange tilbud her på hjemmesiden.
Meld dig og vær en del af festen!

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at ringe eller skrive.

Ole Thøger Nielsen
Musik- og Kulturskoleleder

RELEASE AF MUSIKVIDEO
Projektet "Thriller- musikvideo LIVE!" topper netop nu. Et af resultaterne er denne video. Musikken spilles af vores band Save JoJo, og vores Filmværksted står selvfølgelig for filmen. Nanna Hviid fra Pandoras Teaterskole og vores egen Anna Bohm har lavet koreografien.
Der er også live visninger i løbet af FRBDAGE - følg med i det hele på Facebook.

SOMMER 2016: Kontoret er lukket 9/7-7/8.
Sæsonen starter 1. september.
---------------------------

SÆSON 2016/17
Det nye program er på hjemmesiden, og der er åbent for tilmeldinger.

Tilmeldingsfristen til musikundervisning og dansehold for sæson 2016/17 var 20. maj. MEN du kan stadig tilmelde dig - klik her og se, hvordan pladserne bliver fordelt.

Alle, der har tilmeldt sig senest 30/6, har fået mail om optagelse eller evt. venteliste 30. juni. Betalingsinfo er i mailen og på elevens side.

For instrumentalelever: Lærerne lægger deres skemaer i august, når eleverne har fået deres skoleskemaer. Så snart tiderne er på plads, sender vi mails til hjemmene.

Tilmeldingsfrist til Billedskolen og Filmværkstedet er onsdag 31. august.

----------------------------------
Der er stadig ledige pladser på enkelte hold/fag - klik her for at se hele listen.

På holdene 0-5 år er der plads på:
Babyholdene
1 år - hold 10