Soloundervisning i Smallegade

Du kan gå til undervisning i følgende instrumenter og solosang

Alle kan starte uanset alder og niveau, da det er soloundervisning. Se dog minimumsalder under det enkelte instrument.
Skriv gerne i kommentarfeltet på tilmeldingen, hvis du allerede har erfaring.

Klik på instrumenterne og læs mere:

Blæsere

Strengeinstr.

Strygere

Slagtøj

Tasteinstrumenter

Blokfløjte Guitar/elguitar Violin Trommer Accordeon/Harmonika

Fagot

Elbas

Bratsch

Xylofon/marimba

Cembalo

Klarinet

Cello

Klaver

Obo

Saxofon

Solosang

Trompet

Trækbasun/trombone

Tværfløjte

Du kan gå til 15 eller 25 minutters soloundervisning om ugen i Smallegade. For særligt interesserede har vi et begrænset antal pladser med 35 minutters soloundervisning.

Af hensyn til kvaliteten i undervisningen er det vigtigt, at du går til et tilbud, der passer til din alder og dit niveau. Læreren kan sammensætte hold efter niveau og alder. Tilbuddet om 15 minutters soloundervisning er af pædagogiske grunde fortrinsvis tænkt som holdbaseret undervisning i 30 eller 45 minutter. Dvs. 2 elever i 30 minutter eller 3 elever i 45 minutter.

Generelt får du efter et par års undervisning mere optimal faglig udvikling, hvis du går til 25 minutters soloundervisning eller på hold baseret på 25 minutter pr. elev.

På tilmeldingsblanketten angiver du hvilken undervisningsform, du foretrækker. Når vi planlægger den enkelte lærers skema, kan vi afgøre hvilken undervisningsform, det er muligt at tilbyde dig.

Når du går til instrumentalundervisning, er det vigtigt, at du har et instrument, du kan øve på hjemme. Der er mulighed for at leje instrument hos os, dog ikke klaver og slagtøj. Se mere om instrumentleje under fanebladet 'Regler'.

Priser 2018/19

Pris fordelt på to rater 15. august 1. januar I alt
Solo 15 minutter kr. 1.750 kr. 2.330 kr. 4.080
Solo 25 minutter kr. 2.930 kr. 3.900 kr. 6.830