Malu Nørholm

Malu Nørholm.jpg

Jeg er uddannet AM'er fra DKDM og har, siden jeg blev færdig, været ansat på Musikhøjskolen. Jeg har i årenes løb haft elever på mange forskellige hold og i alle aldre: Lige fra de små børn med forældre til Musik og Bevægelse, over de lidt større børn til Rytmisk træning og teenagere i Teenagekor og solosang, til voksne i Rytmisk kor. Uden for Musikhøjskolen har jeg undervist på efteruddannelse og lavet kurser i både Musik og Bevægelse og Børnekor.

Pt er alle mine elever i aldersgruppen 0.-2. klasse:
Jeg underviser 0.klasserne på Skolen ved Søerne og på Skolen på Grundtvigsvej og har Musikalsk forskolehold på begge skoler for 1. og 2. klassebørn.
Og så har jeg i mange år haft en formiddag om ugen på en specialskole, Skolen ved Nordens Plads, hvor jeg underviser de yngste elever.

Derudover er jeg i Smallegade én time om ugen, hvor jeg har Spirekoret sammen med Anna Bohm.

Jeg vægter både det faglige og det sociale højt i undervisningen. I mine timer skal der være plads til både de vilde sange og de stille. Og masser af grin!

For tiden er jeg studerende på Børnekorakademiet v. Pia Boysen og Margrete Enevold.