Kristian S. Lassen

Kristian S. Lassen #2.jpg

Kristian underviser i trommesæt og alt slagtøj. Desuden har han slagtøjssammenspil og rytmisk sammenspil.

Kristian har undervist på Musikhøjskolen siden 1985. Han er uddannet på Det kgl. Danske Musikkonservatorium på solistklassen i slagtøj i 1990 og har undervist de sidste 40 år.

Som musiker virker Kristian som professionel trommeslager i adskillige sammenhænge, og han har bl.a. spillet med Streetbeat, Bamboo Bros., Peter Abrahamsen, Cæcilie Norby og Ivan Pedersen. I denne forbindelse har Kristian også deltaget i omfattende turnévirksomhed og flere CD udgivelser.

Kristian lægger som lærer vægt på både elevens solospil og tekniske færdigheder - og på masser af koncerter og sociale oplevelser i sammenspillet. Han holder af at videregive sin egen store glæde og fornøjelse ved at udtrykke sig i musikken.