Kor

Gratis for solosang- og instrumentalelever på Musikhøjskolen

På Musikhøjskolen satser vi på et højt niveau i korene. Alle kor øver tirsdag eftermiddag, så vi kan lave projekter på tværs. Vi er et godt sammentømret korlederteam, der vil guide eleverne igennem en syngende eftermiddag.

Alle kor optræder ved flere koncerter i løbet af sæsonen.

OBS! Klassetrin svarer til dansk skole.

Spirekoret (0.-2. klasse)

I Spirekoret lægger vi fundamentet for den gode korklang gennem stemmetræning og kropsbevidsthed. Vi synger et bredt repertoire af sange i forskellige genrer, der lægger op til dans og bevægelse.

16.30-17.30

Anna Bohm og Malu Nørholm

Børnekoret (3.-5. klasse)

Børnekoret er en naturlig forlængelse af Spirekoret. Vi arbejder med et bredt repertoire af korsatser og begynder på flerstemmighed. Bevægelse indgår som en naturlig del af korarbejdet.
Vi forventer et stabilt fremmøde.

16.30-18.15

Hanne Kurup og Anne Uhre

Teenagekoret (fra 6. klasse)

Her vil vi gå mere i dybden med stemmetræning, kropsbevidsthed, korklang og flerstemmighed. Repertoiret vil hovedsageligt være rytmisk, og der vil blive mulighed for at synge solo. Vi forventer et stabilt fremmøde og deltager hvert år i koncerter, ture, korstævner og musikskolernes dage i Tivoli.
I løbet af de første prøver vil du komme til en lille stemmeprøve, så vi kan placere dig rigtigt i koret.

16.30-18.00*

Manner Peschcke-Køedt

*) Fra 26/2-19 og resten af sæsonen øver koret til kl. 18.30.

Pris fordelt på to rater
15. august 1. januar  I alt
Spirekoret kr.    680 kr.    890 kr. 1.570
Børnekoret kr. 1.000 kr. 1.330 kr. 2.330
Teenagekoret kr. 1.000 kr. 1.330 kr. 2.330

Gratis for solosang- og instrumentalelever på Musikhøjskolen.

Tilmelding er for hele sæsonen 1. september 2018 - 17. juni 2019
(se også fanebladet 'Sæson- og ferieplan')
Tilmelding - KLIK HER