Instrument med sammenspil

Instrument med sammenspil er hold, hvor undervisningen på dit instrument er bygget sammen med den musik, I spiller sammen.
Undervisningen er en blanding af instrumentalundervisning, sammenspil, øvning og fælles aktiviteter.
Lærerne deler undervisningen imellem sig efter behov.

Wonderkids

INSTRUMENTER LÆRERE
Guitar Mads Thorsen
Violin og bratsch Rune Lundsgaard

Wonderkids omfavner både jazz, klassisk og folkemusik - på et splinternyt hold med guitar og violin! Vi vil gerne samle et hold af elever mellem 8 og 12 år på niveauet begynder og let øvet.

Vi kommer til på lykkeligste vis at forene den traditionelle soloinstrumentalundervisning med rigtig meget fælles leg og musikalsk samvær, dvs. at eleverne sikkert også får lov til at spille lidt trommer og andre sjove sager!

15.30-17.00

PRIS fordelt på to rater
15. august kr. 2.930
1. januar kr. 3.900