Instrument med sammenspil

Instrument med sammenspil er hold, hvor undervisningen på dit instrument er bygget sammen med den musik, I spiller sammen.
Undervisningen er en blanding af instrumentalundervisning, sammenspil, øvning og fælles aktiviteter.
Lærerne deler undervisningen imellem sig efter behov.

Musikvenner

Fagot Kirsten Thomsen
Obo og blokfløjte Eva Holck
Tværfløjte Mads Johansen

Mandagens instrumenter er fløjte, obo, blokfløjte, fagot - og du behøver ikke vide i forvejen, hvad du har mest lyst til at spille på. Det kan vi finde ud af sammen hen ad vejen!

Når vi spiller musik sammen, kan vi blive venner på en helt særlig måde. Netop det venskab gør musikken og lysten til at blive bedre på sit instrument endnu større. Du får undervisning både i grupper og individuelt. Vi har både sammenspil og nodelære. Og vi spiller flere koncerter i årets løb.

16.30-18.30

I alt kr. 6.830

TILMELDING til Musikvenner: klik her - Tilmelding er for hele sæsonen 1. september 2018 - 17. juni 2019

Oktopus

Accordeon Anka Zlateva
Cello  Thomas Asli
Klaver Wenke Möbus
Tværfløjte Mads Johansen

Oktopus er en ny form for kombineret solo-, partner- og gruppeundervisning for otte elever.  Holdet er beregnet for begyndere - primært på 0.-4. klassetrin.

Her lærer hver enkelt elev at spille på sit valgte instrument, men får også muligheden for at dele sin spilleglæde med de andre børn fra starten.

Vi inddrager sammenspil såvel som improvisation, musikteori og rytmik.

15.40-17.00

I alt kr. 6.830

TILMELDING til Oktopus: klik her - Tilmelding er for hele sæsonen 1. september 2018 - 17. juni 2019

Orkesterholdet

Saxofon og klarinet Jeppe Zacho
Trompet og trækbasun Uffe Fogtmann
Violin Agnete Villadsen
Violin og bratsch Rune Lundsgaard

Glæden ved at udtrykke sig gennem musik og i fællesskab med andre, der spiller et instrument, skabe en samhørighed, er unik. På Orkesterholdet får du mulighed for at udleve drømmen om at spille i et stort orkester sammen med dine kammerater.

For dig, der deltager i vores instrumentklasseprojekter, vil dette tilbud være en naturlig fortsættelse heraf. Udover at spille sammen, bliver der også mulighed for at dygtiggøre dig på dit eget instrument; både individuelt og i gruppespil.

15.30-17.30

I alt kr. 6.830

TILMELDING til Orkesterholdet: klik her - Tilmelding er for hele sæsonen 1. september 2018 - 17. juni 2019

Wonderkids

Guitar Mads Thorsen
Violin og bratsch Rune Lundsgaard

Wonderkids omfavner både jazz, klassisk og folkemusik - på et splinternyt hold med fløjte, guitar og violin! Vi vil gerne samle et hold af elever mellem 8 og 12 år på niveauet begynder og let øvet.

Vi kommer til på lykkeligste vis at forene den traditionelle soloinstrumentalundervisning med rigtig meget fælles leg og musikalsk samvær, dvs. at eleverne sikkert også får lov til at spille lidt trommer og andre sjove sager!

15.30-17.30

I alt kr. 6.830

TILMELDING til Wonderkids: klik her - Tilmelding er for hele sæsonen 1. september 2018 - 17. juni 2019