Billedskolen

Forårshold 2019 på Billedskolen for 1.-5. klasse

Billedskolens forårshold er for dem, der har lyst til at forlænge den kreative sæson og dykke endnu dybere ned i billedkunstens processer. Eller dem, der vil prøve Billedskolen inden tilmelding til den nye sæson efter sommerferien.

Holdet er fem onsdage i april og maj, med start efter påske.

Dag Tid Lærer
Onsdag 16.00-18.00 Signe Heinesen

Datoer: 24/4, 1/5, 8/5, 15/5, 29/5 (bemærk, ingen undervisning 22/5)
Sted: Godthåbsvej 21C, gårdhuset, 1. sal
Pris: kr. 375

Tilmelding: der er ikke flere ledige pladser. Send en mail til os (musikhoejskolen@musikhoejskolen.dk), hvis du vil skrives på ventelisten.

Velkommen til Billedskolen sæson 2018/19!

Klik herunder (eller i menuen til venstre) og læs mere om de forskellige hold:

Vi udvikler børnenes kreative og faglige evner i en tryg social ramme.

Vi tager udgangspunkt i at holde barnets kreative kilde åben. Vi praktiserer en god social ramme, der præger måden, vi omgås hinanden på og vores respekt for materialer og arbejdsgange. Med dette udgangspunkt underviser vi børnene på et højt fagligt niveau og giver dem både tekniske og kreative færdigheder.

Vi underviser i en praktisk tilgang til de basale principper inden for billedkunsten. Børnene opnår kunstneriske færdigheder og bevarer udtryksglæden og evnen til fri leg med materialerne. Børnene lærer iagttagelsesevne, komposition, farvelære, tegning, collage, akvarel, tusch, kultegning, akrylmaleri, linoleumstryk, relief, papmaché, ler, gips, pap og meget mere.

Vi henter vores inspiration i kunsthistorien enten i form af en periode eller en bestemt kunstner; i naturen med årstider, dyr, planter og mennesker; i litteraturen med ord, begreber og meget andet.

Vi lægger vægt på fordybelse og arbejder gerne med et tema eller en opgave over længere tid.

Vi praktiserer holdundervisning med vægt på den individuelle vejleding i processen.

Med jævne mellemrum har vi gæstelærere, der kan inspirere ud i nye områder af billedkunsten, og vi holder jævnligt udstillinger, hvor man kan se resultaterne af elevernes arbejde.