Billedskolen

Velkommen til en ny sæson på Billedskolen - med helt nye tegne- og malehold!

Klik herunder (eller i menuen til venstre) og læs mere om de forskellige hold:

Vi udvikler børnenes kreative og faglige evner i en tryg social ramme.

Vi tager udgangspunkt i at holde barnets kreative kilde åben. Vi praktiserer en god social ramme, der præger måden, vi omgås hinanden på og vores respekt for materialer og arbejdsgange. Med dette udgangspunkt underviser vi børnene på et højt fagligt niveau og giver dem både tekniske og kreative færdigheder.

Vi underviser i en praktisk tilgang til de basale principper inden for billedkunsten. Børnene opnår kunstneriske færdigheder og bevarer udtryksglæden og evnen til fri leg med materialerne. Børnene lærer iagttagelsesevne, komposition, farvelære, tegning, collage, akvarel, tusch, kultegning, akrylmaleri, linoleumstryk, relief, papmaché, ler, gips, pap og meget mere.

Vi henter vores inspiration i kunsthistorien enten i form af en periode eller en bestemt kunstner; i naturen med årstider, dyr, planter og mennesker; i litteraturen med ord, begreber og meget andet.

Vi lægger vægt på fordybelse og arbejder gerne med et tema eller en opgave over længere tid.

Vi praktiserer holdundervisning med vægt på den individuelle vejleding i processen.

Med jævne mellemrum har vi gæstelærere, der kan inspirere ud i nye områder af billedkunsten, og vi holder jævnligt udstillinger, hvor man kan se resultaterne af elevernes arbejde.