Anna Bohm

anna_bohm.jpg

Jeg er uddannet rytmikpædagog på Instituttet for Rytmik i 1996. Har undervist i musik, dans og klaver på musikskoler og danseskoler og optrådt med performance og børneteater i mange forskellige sammenhænge.

Siden 2005 har jeg været ansat på Musikhøjskolen, hvor jeg underviser børnehaveklasserne og Musikalsk Forskole på Skolen ved BülowsvejSkolen på Duevej og Lindevangskolen.

På Den Lille Musikhøjskole på Skolen på Duevej, hvor jeg underviser i klaver, indgår jeg i lærerteamet med Mads Johansen og Eva Holck. Derudover underviser jeg i Spirekoret med Malu Nørholm og på de nye Dans og Performance-hold.

Rytme og bevægelse er udgangspunktet for min undervisning, og jeg ønsker at eleverne, udover at opnå musikalske færdigheder, oplever glæden ved musikken. Jeg synes, det er spændende at arbejde med børn i indskolingen, fordi de har en umiddelbar begejstring og motivation for at lære…men der skal også være plads til at fjolle.