Aktiviteter

Der er aktiviteter på Musikhøjskolen hele året. Rækken indledes i oktober, og derefter går det løs med udstillinger, elevkoncerter, ferniseringer, foredrag og filmforevisninger. Kulturaftenerne og Kulturnatten viser skolen i hele sin bredde, men der er også masser af begivenheder, hvor de enkelte kunstarter får lov til at glitre med deres helt egen glans.

Det sker selvfølgelig på Musikhøjskolen i vores Store Sal og på Kælderscenen, men også på andre kultursteder på Frederiksberg - kirkerne, bibliotekerne, Metronomen, Frederiksberg Slot etc.

Der er fem-seks store julekoncerter i december. Og i foråret er der Årsfest, Sommerfest og endnu flere koncerter, udstillinger og forevisninger.

Juleafslutninger i ugen op til juleferien og sommerafslutninger i sidste uge inden sæsonslut er en vigtig del af undervisningen på vores hold Musik & Bevægelse og Musikværksteder. Det er festlige afslutninger, hvor vores Store Sal gløder af feststemning og musikglæde med masser af børn og forældre.

Alle vores aktiviteter annonceres på Kultunaut og i det kommunale magasin By og Kultur, der husstandsomdeles tre-fire gange om året. Følg også med her på sitet på forsiden og på vores Facebook.

Vi samarbejder også med musikskolerne i nabokommunerne i netværket Center Kvintus om større stævner etc.